close

Težko pričakovana Rex Delta 9x19 končno na zalogi. V prodaji od ponedeljka 17.06.2019 dalje. Cena: 520 € Preveri zdaj!

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Passion ED

Daljnogledi GPO - PASSION ED so zgrajeni po najvišjih standardih v cenovnem razredu in v istih tovarnah kot druge evropske blagovne znamke. Njihova edinstvena magnezijeva ohišja jih naredijo izjemno lahke, a še vedno neverjetno trpežne.

Neverjetno: daljnogledi PASSION ED imajo trdna magnezijeva ohišja, za razliko od plastičnih ohišij kot jih imajo dvogledi drugih evropskih blagovnih znamk.

.

GPObright
GPObright is a proprietary coating process that maximizes light transmission through each surface of an optical element. As light hits an optical surface, normal uncoated high-performance glass can reflect up to 5% of that light, redirecting this light so it does not transmit through the optical system. However, when these high-performance lenses are vacuum-coated with GPObright lens coatings, up to 99.7% of the available light passes through each optical surface. Furthermore, when every surface of the entire optical system is properly coated, total light transmission can reach up to more than 92%, making the optical image of a GPO binocular or riflescope “bright,” even in the lowest light conditions.

Padajoče
Padajoče

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. OCENI IN ZADENI 100 €!

HLAČE HUNTER PRO XTREME:

Vzdržljive hlače, ki so odporne na veter in vodo, so bile posebej oblikovane za aktivne lovce ter vodnike psov! Zračenje je mogoče preko stranskih na hlačah. Za večje udobje so podložene z mrežico high-Vent™. Na izpostavljenih delih so ojačane z vzdržljivejšo tkanino, povišane v hrbtnem delu pasu ter s trakom prilagodljive v spodnjem robu. Notranja žepa za strelivo. V hlačnem žepu je za dodatno varnost priložen oranžni odsevni trak. Vodoodbojne zadrge. 100 % poliester.
Vodni stolpec: 10.000 mm
Dihanje : 6.000 g/m2/24h

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.