close

Težko pričakovana Rex Delta 9x19 končno na zalogi. V prodaji od ponedeljka 17.06.2019 dalje. Cena: 520 € Preveri zdaj!

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Endurance 30 WA Tactical

Naš čisto nov optični sistem Wide Angle se ponaša z osupljivim vidnim poljem, katerega cilj je, da vam omogoči najboljšo sliko, pri tem pa ohranja pomembno 102-milimetrsko od-očesno razdaljo. Vgrajeno v ohišje 30 mm je optika z velikim vidnim poljem na voljo v fiksnih modelih s paralakso izničeno na 100yardov oziroma 91 metrov ali z modeli  stranskimi fokusum - Endurance 30 WA(wide angel) SF (side focus). 

Posebnost teh strelnih daljnogledov so taktični strelni križi in odprte turrete.

SIDE FOCUS AND ILLUMINATION RHEOSTAT
Natančna prilagoditev stranskega fokusa do neskončnosti zagotavlja ohranjanje natančnosti. Reostat deluje z nastavitvami svetlosti za osvetlitev strelnega križa.

WIDE ANGLE OPTICAL SYSTEM
Vidno polje širše kot kdajkoli prej. Optični sistem Endurance Wide Angle ustvarja čudovito sliko, ki omogoča popolno robno ostrino.

FAST FOCUS OCULAR ADJUSTMENT WITH 4″ EYE RELIEF
Navidezno vidno polje se nadalje dopolnjuje s finim zunanjim očesnim sestavom, zaradi česar povečana ciljna slika skoraj plava pred vašim očesom.

LOW-PROFILE 1⁄4 MOA FINGERTIP TURRETS
Nizko profilne turrete so precizno izdelane, tako da zagotavljajo dosledno in ponovljivo nastavitev vsakega klika na 1/4 MOA.

ILLUMINATION RHEOSTAT
Reostat deluje z osvetlitvijo križa v rdeči barvi. Večstopenjski nadzor svetlosti omogoča vrsto nastavitev, ki ustrezajo lovu od zore do mraka.

Padajoče
Padajoče

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
  1. OCENI IN ZADENI 100 €!
Naboj NORMA 8x57JS VULKAN 12,7g, pakiranje 20 kos

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.