close

Težko pričakovana Rex Delta 9x19 končno na zalogi. V prodaji od ponedeljka 17.06.2019 dalje. Cena: 520 € Preveri zdaj!

Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

PANORAMA

PANORAMA

Strelni daljnogledi HAWKE PANORAMA ponujajo osvetljeni križ v drugi goriščni ravnini, nekateri modeli označeni z kratico AO pa tudi nastavljivo paralakso z obročem na objektivu. Daljnogledi so opremljeni z 10× ½ MIL DOT strelnim križem, ki je nadvse primeren za strele na večje razdalje.

Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo s širokim vidnim poljem in z odličnimi optičnimi lastnostmi za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

Padajoče
 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 3-9×40 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama EV 3-9x40 je klasičen strelni daljnogled s preizkušenimi tehnologijami in s solidno ceno.  Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Zaradi tega so nadvse primerni za strele na oddaljeno tarčo, prav tako pa lahko z njim oddamo strel na krajšo razdaljo in premikajočo se divjad. Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo z odličnimi optičnimi lastnostmi za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 4-12×40 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama 4-12×40 10× ½ MIL DOT je klasičen strelni daljnogled s preizkušenimi tehnologijami in s solidno ceno. Osvetlitev namerilnega križa je rdeče barve. Strelni daljnogledi Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Ponujajo tako osvetljeni križ v drugi goriščni ravnini kot nastavljivo paralakso z obročem na objektivu. Zaradi tega so nadvse primerni za puške manjših kalibrov, ki so namenjene strelom na tarčo ali za lov na manjše plenilce. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 6-18×50 AO 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama 6-18×50 AO 10× ½ MIL DOT je klasičen strelni daljnogled s preizkušenimi tehnologijami, velikimi povečavami in s solidno ceno. Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Pri visokih povečavah od 6x do 18x lahko oddamo strel na še tako oddaljeno tarčo, prav tako pa ima daljnogled pri 6x povečavi dovolj široko vidno polje za strel na premikajočo se tarčo.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 5-15×50 AO 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama 5-15×50 AO 10× ½ MIL DOT je klasičen strelni daljnogled s preizkušenimi tehnologijami in s solidno ceno. Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Pri visokih povečavah od 5x do 15x lahko oddamo strel na še tako oddaljeno tarčo, prav tako pa ima daljnogled pri 5x povečavi dovolj široko vidno polje za strel na premikajočo se tarčo.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 4-12×50 10× ½ MIL DOT

  Strelni daljnogled Hawke Panorama 4-12x50 ponuja osvetljeni križ v drugi goriščni ravnini  in široko vidno polje. Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Zaradi tega so nadvse primerni za strele na oddaljeno tarčo, prav tako pa lahko z njim oddamo strel na krajšo razdaljo in premikajočo se divjad. Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo z odličnimi optičnimi lastnostmi za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

  Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite 

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 3-9×40 AO 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama 3-9x40 AO je klasičen strelni daljnogled s preizkušenimi tehnologijami in s solidno ceno. Kratica AO označuje možnost korekcije paralakse, kar bo še posebej uporabno za strele na 35 metrov ali manj. Ponujajo široko vidno polje in osvetljen križ v drugi goriščni ravnini, kot tudi nastavljivo paralakso z obročem na objektivu. Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Zaradi tega so nadvse primerni za strele na oddaljeno tarčo, prav tako pa lahko z njim oddamo strel na krajšo razdaljo in premikajočo se divjad. Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo z odličnimi optičnimi lastnostmi za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 2-7×32 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama 2-7×32 10× ½ MIL DOT  ponuja osvetljeni križ v drugi goriščni ravnini  in široko vidno polje. Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Zaradi tega so nadvse primerni za strele na oddaljeno tarčo, prav tako pa lahko z njim oddamo strel na krajšo razdaljo in premikajočo se divjad. Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo z odličnimi optičnimi lastnostmi za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 4-12×40 AO 10× ½ MIL DOT

  Hawke Panorama predstavljajo serijo daljnogledov, ki ponujajo ogromno za zelo ugodno ceno. Ponujajo osvetljeni križ v drugi goriščni ravnini in široko vidno polje. Zaradi tega so nadvse primerni za strele na oddaljeno tarčo, prav tako pa lahko z njim oddamo strel na krajšo razdaljo in premikajočo se divjad. Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo s širokim vidnim poljem in z odličnimi optičnimi lastnostmi, za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

 • Popust -10%
  Hawke PANORAMA 4-12×50 AO 10× ½ MIL DOT

  Strelni daljnogled Hawke Panorama EV 4-12x50 AO

  -Kratica AO označuje možnost korekcije paralakse, kar bo še posebej uporabno za strele na 35 metrov ali manj. Hawke Panorama ponujajo tako osvetljeni križ v drugi goriščni ravnini kot nastavljivo paralakso.  Zaradi tega so nadvse primerni za puške manjših kalibrov, ki so namenjene strelom na tarčo ali za lov na manjše plenilce. Strelni daljnogledi Hawke Panorama se lahko pohvalijo s širokim vidnim poljem in z odličnimi optičnimi lastnostmi za ta cenovni razred. Ohišje daljnogledov je zatesnjeno pred vdorom vode in napolnjeno s suhim dušikom.

Padajoče

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Edinstvena puška šibrenica francoskega podjetja Verney Carron z 71cm dolgimi cevmi in izmenljivimi čoki. Cevi so hladno kovane - krom molibdenove (SUPER DIAMOND). Puška je v kalibru 12 magnum in je testirana na uporabo jeklenih šiber. Zaradi baskule izdelane iz ergala je puška peresno lahka, vsega skupaj tehta le 2,7kg! Puška je na voljo tudi z jeklenim zaklepišče, pri čemur je njena teža malenkost višja in sicer 3kg. Prav tako je pri puški Aquilon mogoče izbirati med ekstraktorji in ejektorji nabojev.

Objavljena cena velja za puško Verney Carron Sagittaire AQUILON Saint Hubert z ekstraktorji in ergalovim zaklepiščem. Šibrenica Sagittaire AQUILON Saint hubert ima orehovo, oljeno kopito klase 3*** (wood grade ***), polne, lasersko gravirane in pozlačene platnice. Pištolski ročaj je končan z vložkom race v letu.

 Cene ostalih modelov so sledeče:

-SAGITTAIRE AQUILON Saint Hubert ekstraktorji / jekleno zaklepišče 2.069€
-SAGITTAIRE AQUILON Saint Hubert ejektorji/ ergal zaklepišče 2.139€
-SAGITTAIRE AQUILON Saint Hubert ejektorji / jekleno zaklepišče 2.209€

Izdelki, pri katerih je to navedeno imajo vključeno garancijo. Trajanje garancijske dobe je navedeno v opisu izdelka. Za uveljavljanje nas pokličete na telefon 05 620 22 08 ali pišete na elektronski naslov info@slovarms.si  Pri uveljavljanju garancije veljajo garancijski pogoji navedeni na garancijskem listu, ki je priložen  izdelku. Garancijo se uveljavlja s kopijo računa in garancijskim listom. Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

Garancija ne velja v primeru okvar nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanskih poškodb, če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba  ali zaradi okvar nastalih v primeru višje sile.

Če želite dodatne informacije v zvezi z garancijo in pooblaščenimi servisi, se lahko obrnete na info@slovarms.si.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.