Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Prigušivači

Uporaba dušilca poka na lovskem orožju ima več prednosti, med katerimi so:

  1. Zmanjšanje hrupa: Dušilec poka zmanjša hrup strelnega izstrelka, kar zmanjša stres in nevarnost poškodb sluha za lovca in vse druge ljudi v bližini. To je še posebej pomembno, če se strelja na območju, kjer je dovoljen lov v bližini naseljenih območij.

  2. Izboljšanje natančnosti: Dušilec poka lahko izboljša natančnost streljanja, saj zmanjšuje vzvratni sunek in vibracije orožja. S tem se zmanjša premikanje cevi, kar lahko izboljša natančnost pri nadaljnjih strelih.

  3. IDušilec poka lahko zagotovi tudi koristi za lovske pse. Glede na to, da so lovski psi pogosto v neposredni bližini orožja med streljanjem, lahko hrup, ki ga proizvede strel, močno vpliva na njihov sluh in fizično stanje. Dušilec poka zmanjša glasnost in silo zvoka, ki ga proizvede strel, kar zmanjša stres, ki ga psi doživljajo ob streljanju. To lahko zmanjša tudi tveganje za poškodbe sluha pri psih in izboljša njihovo udobje in varnost med lovom.

  4. Izboljšanje udobja: Dušilec poka lahko izboljša udobje lovca, saj zmanjšuje hrup in zmanjšuje vzvratni sunek in vibracije orožja. S tem se zmanjša utrujenost pri dolgotrajnem streljanju.

  5. Okoljska korist: Dušilci poka zmanjšujejo količino hrupa, ki se sprosti v okolje, kar lahko zmanjša negativne učinke na okolje in živali v bližini.

  6. Zakonski predpisi: V nekaterih državah je uporaba dušilcev poka na lovskem orožju dovoljena in celo spodbujena, kar pomeni, da lahko izpolnjujejo zakonske predpise, če jih ima lovec nameščene na svojem orožju.

Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2
Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Similar products