Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

MARINE

MARINE

HAWKE MARINE
Vrsta optike, zasnovane posebej za pomorce.

Optika Endurance ED že več kot desetletje slovi po neverjetni zmogljivosti in zanesljivosti. Zdaj, z uvedbo serije Marine, smo zrastli na tem izboru z optiko, ki je posebej zasnovana za uporabo v morju in na čolnu.

Z vrsto modelov, med katerimi lahko izbirate, družina Marine Optics vsebuje daljnoglede in enoglede, ki ustrezajo vsem zahtevam.

Napredni optični sistemi strešne prizme BAK-4 so veliko bolj kompaktna, sodobna in lažja optika od industrijske norme.

HAWKE ENDURANCE H5
Optika Hawke's System H5 zagotavlja ostre, jasne in svetle slike z izboljšano prepustnostjo svetlobe.

Modeli Endurance ED imajo lastnosti od naše optike Sistema H5. Steklo ED se uporablja za zmanjšanje barvnih robov, znanih kot kromatična aberacija. Popolnoma večplastne leče zagotavljajo slike visoke ločljivosti, ki zagotavljajo, da se nobena podrobnost ne izgubi pri gledanju na daljavo.

Enostavno ostrenje in impresivna globinska ostrina omogočata hitro in enostavno uporabo tega daljnogleda. Endurance, odporen na vodo in meglo, z gumijastim ohišjem z visokim oprijemom, je zasnovan za boj proti najhujšim vremenskim vplivom.

POSEBNOSTI
7-KRATNA POVEČAVA, POPOLNA ZA POMORSKO UPORABO
7-kratna povečava, ki je priznana kot idealna povečava za uporabo v morju, zagotavlja, da lahko ciljno sliko stalno držite v vidnem polju, tudi v nemirnih vodah.

KOMPAS *
Vgrajeni kompas vam omogoča natančno določitev smeri in smeri katerega koli predmeta ali zemlje. Kompas pri modelu 36 506 (7x50 daljnogled) je osvetljen za še večjo vidljivost v slabih svetlobnih pogojih.
*Izbrani modeli

NAMERILNI KRIŽ *
Namerilni križ lahko uporabite za izračun razdalje med vami in predmetom, ki ga gledate.
*Izbrani modeli

HI-VIS TRAK za nošenje
Zaščitite svojo optiko, če pade čez krov. Priloženi lebdeči ovratni trak za daljnogled in lebdeči zapestni trak za monokular zagotavljata, da vam ni treba skrbeti, če doživite nesrečo.

OPTIČNE LASTNOSTI

STEKLO Z IZJEMNO NIZKO DISPERZIJO (ED).
Steklo ED se uporablja za zmanjšanje barvnih robov in povečanje jasnosti na daljših razdaljah. To je še posebej pomembno v okoljih z visoko svetlostjo, kjer je najpogosteje vidna kromatska aberacija.

VEČPLASTNO PREVLEČENE LEČE
Popolnoma večplastne leče zagotavljajo slike visoke ločljivosti, ki zagotavljajo, da se podrobnosti ne izgubijo.

FAZNO POPRAVLJENE STREŠNE PRIZME BAK-4
Objektivi s fazno popravljeno prizmom povečajo kontrast in ločljivost slike, medtem ko so zasnove strešne prizme BAK-4 sodobnejše, lahke in kompaktne velikosti v primerjavi z zasnovo porro prizme.

ŠIROKOKOTNI POGLED
Pogled s širšim kotom vam pomaga, da kadar koli vidite večji del obzorja in poveča vašo sposobnost, da vidite vse podrobnosti okoli sebe.

MEHANSKE LASTNOSTI
VODOODPOREN IN ODPOREN NA MEGLO
Vodotesna po IP67, Marine Optika se ne boji pretiravanja, tudi če se v danih okoliščinah ne da drugače. Očiščeni in napolnjeni s suhim dušikom skrbijo, da se ne bodo zarosili v hladnih razmerah ali ko jih najbolj potrebujete.

NADZOR NATANČNEGA OSTRAŠENJA
Natančen in gladek nadzor ostrenja vam omogoča popoln nadzor nad sliko, kar zagotavlja, da lahko vidite vsako podrobnost.

OKULARJI
Zasučni okularji zagotavljajo večje udobje in pomagajo blokirati neželeno svetlobo. Uporabniki očal bodo običajno potrebovali okularje zasukane navzdol. Uporabniki, ki ne nosijo očal, morajo nastavke za oči nastaviti navzgor za optimalno razdaljo od oči.

STAY-ON POKROVI ZA LEČE
Zaščitni pokrovi za leče pomagajo ohranjati steklo čisto in pripravljeno za uporabo. Pokrovi so privezani na optiko, da so vedno pri roki, ko jih potrebujete.

ZAŠČITNA TORBA
Trda zaščitna torbica za prenašanje in shranjevanje zagotavlja, da je vaša optika vedno v brezhibnem stanju in jo je mogoče lepo pospraviti.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.