Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Bresser Pirsch

Bresser Pirsch

Razširite svoj obzor in odkrijte nekaj novega - BRESSER že od leta 1957 izkazuje vizionarsko strast do sveta dolgih in bližnjih optičnih naprav. Naši kupci lahko izkoristijo našo več desetletno izkušnjo. Združujemo svoje znanje in dobro mero strasti, da nenehno razvijamo nove izdelke, ki pomagajo radovednim ljudem po vsem svetu, da se podajo na svoje lastne raziskovalne pohode.

Doživite veselje narave s BRESSER-jem

Naša široka paleta različnih izdelkov pomaga svetu, da vidi več. Teleskopi, mikroskopi, daljnogledi, nočni vid, opazovalni daljnogledi ter oprema za fotografski studio, vremenske postaje in dodatki. Vaš novi vrhunec iz našega programa astronomije, mikroskopije, športne optike, elektronike na prostem, fotografskih studiev ali vremenskih postaj in časovnikov je pripravljen, da vam ponudi nove uvide! Močne, dobro znane blagovne znamke BRESSER, EXPLORE SCIENTIFIC, NATIONAL GEOGRAPHIC, UNIVERSITY OF OXFORD, PULSAR, Vixen, LUNT Solar Systems in Nexcope so zagotovilo za kakovost.

BRESSER Pirsch dvogledi so del ponudbe športne optike BRESSER, ki ponuja kakovostne izdelke po dostopnih cenah. Dvogledi BRESSER Pirsch so zasnovani za uporabo pri športnih dejavnostih, kot so opazovanje ptic, lov, planinarjenje in pohodništvo. Odlikujejo jih kakovostni optični elementi, kot so večplastna prevleka leč za jasnejšo in bolj kontrastno sliko, velika izhodna zenica za lažje opazovanje pri šibki svetlobi ter bakrene zlitine za trpežnost in odpornost na korozijo.

BRESSER Pirsch dvogledi so na voljo v različnih povečavah, od 8x do 16x, in premeru leč, od 42 mm do 56 mm. Prav tako so na voljo v različnih barvah, kot so črna, zelena in camo (maskirna barva). Dvogledi so opremljeni z ročajem za lažje in bolj udobno držanje ter priloženim trakom za nošenje okoli vratu ali zapestja.

Če iščete kakovosten in trpežen dvogled za športne dejavnosti po dostopni ceni, so BRESSER Pirsch dvogledi odlična izbira.

Postavi Padajući Poredak
po stranici
Postavi Padajući Poredak
po stranici

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.