Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

SFL

SFL

Svetloba, teža & kompaktna velikost – popolna osredotočenost na opazovani trenutek

Zasnova SFL je namenjena lahkosti in optimalni kompaktnosti, hkrati pa ohranja najvišjo optično zmogljivost. Sofisticirane optimizacije in ukrepi, vključeni v SFL, ki omogočajo znatno zmanjšanje teže in dolžine, so: • zmanjšanje premera leče • tanjše leče • zmanjšana razdalja med elementi leče v optični izvedbi • ohišje daljnogleda iz lahkega magnezija

Ko ste na prostem v težkih razmerah ali na daljših enodnevnih izletih z veliko dodatne opreme (npr. daljnogled, stativ, fotoaparat, termalna naprava, strelni daljnogled itd.), mora biti vaša oprema čim lažja. To vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na svoje ptice ali lovski trenutek. SFL zagotavlja opazovanje brez utrujenosti dalj časa, ne da bi vam bilo treba skrbeti za boleče roke ali vnet vrat pri nošenju daljnogleda. Poleg tega njegova kompaktna velikost omogoča enostavno shranjevanje.

Izjemna optična zmogljivost – za resnično naravno in do detajlov natančno izkušnjo

Novi koncept ultra-visoke ločljivosti (UHD) ponuja izjemno barvno zvestobo, visoko ločljivost slike in izjemno prepoznavanje podrobnosti zahvaljujoč popolni kombinaciji optimiziranih premazov leč in prefinjene optične zasnove za resnično naravno in do detajlov natančno izkušnjo.Sveže hladne jutranje ure so še posebej primerne za doživetje veličastnosti črnega jereba. Za tako prefinjene aplikacije je pomembno, da daljnogled skoraj nima optičnih aberacij (npr. barvnih robov) in daje sliko naravne barve, ki omogoča idealno zaznavanje človeškega očesa. Prav tako je za varno in brezhibno prepoznavanje divjadi, kot je močan srnjak, ob mraku ali v zgodnjih jutranjih urah, potreben visokokakovosten daljnogled z odlično kakovostjo slike, na katerega se je mogoče zanesti v vseh okoliščinah. V nasprotnem primeru bodo zaradi slabe optične kakovosti zgrešeni streli.

Udobno gledanje – za sproščeno izkušnjo opazovanja

Čeprav je SFL skoraj tako kompakten kot naslednji manjši modeli daljnogledov, ponuja udobje opazovanja daljnogledov z večjimi premeri leč (npr. večja izstopna zenica). Za hitro prepoznavanje predmetov mora biti izstopna zenica daljnogleda večja od očesne zenice. Glede na svojo dolžino SFL ponuja veliko izhodno zenico, ki omogoča bolj sproščeno izkušnjo gledanja, hkrati pa je zelo kompakten.

Ko gre za lociranje in prepoznavanje premikajočih se vrst, je vsaka sekunda pomembna. Velika izhodna zenica SFL glede na njegovo ozko dolžino vam omogoča hitro lociranje in sledenje željenega predmeta.To podpira udobno gledanje in omogoča sproščeno izkušnjo opazovanja.

Ergonomsko rokovanje – nikoli ne zamudite priložnosti

SmartFocus koncept S samo 1,4 (SFL 30) / 1,5 (SFL 40) obratov iz bližine v neskončnost, je to popolna kombinacija med hitrostjo in natančnostjo. Popolna ergonomska postavitev velikega kolesca za ostrenje za sproščeno opazovanje.

Sistem SmartFocus z 1,4 (SFL 30) ali 1,5 (SFL 40) obrati iz bližnjega ostrenja v neskončnost ima ravno pravo hitrost, da je hiter, a še vedno natančen. To omogoča hitro in natančno spremembo razdalje ostrenja, da dobite popolnoma ostro sliko, ko sledite hitro premikajočim se predmetom. Poleg tega je veliko kolesce za fokusiranje nameščeno tako, da lahko prsti in roka ostanejo popolnoma sproščeni, kar omogoča daljše obdobje opazovanja, ne da bi se utrudili in ne da bi zamudili priložnost, da prepoznate vrsto, ki ji želite slediti.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Similar products