Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Optične pike

Optične pike

Optične pike so priljubljena izbira za lovce, saj omogočajo hitro in natančno merjenje na kratkih razdaljah.

Pri izbiri optične pike za lov je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov, kot so velikost in oblika pike, nastavljivost svetlosti, vidno polje in teža.

Velikost in oblika pike se lahko razlikujeta med različnimi proizvajalci in modeli. Najpogostejše oblike pik so krogec, točka, križec in kombinacije teh oblik. Izberite obliko, ki se najbolj prilega vašim potrebam in okusu.

Nastavljivost svetlosti je pomembna funkcija, ki omogoča, da se pika prilagaja različnim svetlobnim pogojem, kot so svetlejši ali temnejši dnevi ali situacije v nizki svetlobi. Najboljše optične pike imajo različne nastavitve svetlosti, od najbolj svetlih za dnevno uporabo do najmanjših za nočno uporabo.

Vidno polje se nanaša na območje, ki ga lahko vidite skozi optično piko. Večje vidno polje vam omogoča boljši pregled nad okolico in lažje lociranje tarče.

Teža optične pike je pomembna predvsem pri dolgotrajni uporabi, saj težka pika lahko povzroči utrujenost ali slabo ravnotežje. Izberite piko, ki je lahka in enostavna za uporabo.

Poleg tega lahko pri izbiri optične pike za lov upoštevate tudi druge dejavnike, kot so kakovost stekla, odpornost proti vremenskim vplivom in druge funkcije.

Uporabnost rdeče pike pri lovu je odvisna od več dejavnikov, kot so velikost pike, svetilnost, kontrast, osvetlitev okolice in vaše lastne sposobnosti uporabe optičnega pripomočka. V idealnih pogojih lahko rdeča pika na optiki pomaga pri ciljanju na razdalji do nekaj sto metrov.

Vendar pa je pomembno upoštevati tudi omejitve optične naprave, kot so omejena ločljivost in povečava. Poleg tega lahko slaba svetloba, megla ali dež omejijo uporabnost rdeče pike pri lovu na daljše razdalje.

Pri določanju uporabnosti rdeče pike pri lovu je pomembno upoštevati tudi vaše osebne preference in izkušnje, zato se lahko razdalja, na kateri je rdeča pika uporabna, razlikuje med posamezniki

Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.