Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Swarovski

Swarovski

Swarovski 65 HD spektivi spadajo med izdelke najvišje kakovosti, ki jih redki proizvajalci dosežejo. Ti spektivi ponujajo skoraj neprekosljive optične lastnosti, izjemno kakovost izdelave ter odličen dizajn. Oznaka HD pomeni, da so vse leče in ostali stekleni elementi izdelani iz najkakovostnejšega fluoridnega stekla, kar zagotavlja minimalne napake pri prenosu svetlobe in zmanjšuje neželene svetlobne pojave v spektivu. V primerjavi z modeli s 80 mm HD lečami so modeli s manjšimi lečami še posebej primerni za potovanja, saj so lažji in manjši.

Ohišja teh spektivov so robustna, vendar prijetna na dotik. Za preprečevanje notranje rosenja tudi pri nizkih temperaturah so ohišja napolnjena s suhim dušikom. Vse površine leč so obdelane z najnaprednejšimi premazi podjetja Swarovski, ki dodatno izboljšajo prehodnost svetlobe, zagotavljajo odličen kontrast in bogate barve. Ostrenje je zelo natančno in vedno optimalno nastavljivo s pomočjo obroča na širini ohišja.

Swarovski spektivi so popolna izbira za ljubitelje narave, popotnike in vse tiste, ki si želijo izjemne optične zmogljivosti v kompaktnem in privlačnem dizajnu. Ne glede na to, ali jih uporabljate za opazovanje divjih živali, planinarjenje ali pa preprosto uživate v naravnem okolju, vam bodo Swarovski spektivi omogočili izjemno izkušnjo opazovanja, ki vam bo pričarala vsako podrobnost slike in barve, kot da ste tam.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.