Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

MeOpta

MeOpta

Meopta – A BETTER VIEW OF THE WORLD - precizna optika od leta 1933
Z več kot 85 leti izdelave najboljše optike na svetu vemo, kako povečati prepustnost svetlobe, vizualno jasnost in
optično odličnostjo, saj se najboljši lov zgodi v najslabši svetlobi in v vseh vremenskih razmerah. Ponašamo se z široko paleto strelnih daljnogledov zasnovanih za streljanje v vseh situacijah, od kratkih do dolgih razdalj.
Za opazovanje narave v osupljivih detajlih pa lahko izberete enega od našega širokega izbora daljnogledov ali dvogledov.
Meopta je tukaj za vaš boljši pogled na svet.

OD USTANOVITVE ORIGINAL PODJETJA OPTIKOTECHNA PRED VEČ KOT 85 LETI
Meopta je bila posvečena izdelavi najboljših optičnih izdelkov na svetu. Naše podjetje oblikuje in izdeluje trajne izdelke
ki se ponašajo z izjemno kakovostjo, vrhunsko zmogljivostjo in neprimerljivo vrednostjo za naše stranke.

FILOZOFIJA PODJETJA Skupaj z izjemno željo po doseganju odličnosti v vsem, kar počnemo, že skoraj devet desetletij izjemno dobro služimo našemu podjetju,
našim zaposlenim in, kar je najpomembneje, našim strankam.

VODILNI V INOVACIJAH
Meopta bo še naprej vodilna v razvoju novih izdelkov in tehnologij, ki so zasnovane tako, da presegajo pričakovanja in našim strankam zagotavljajo izjemno vrednost.

Delimo vašo strast do lova
Optika Meopta vam bo pomagala do najboljših trofej. Naši strelni daljnogledi in dvogledi skupaj z vami tvorijo odlično lovsko ekipo. Naši izdelki bodo vaša podpora v vseh svetlobnih razmerah – od zore do mraka. Izbirate lahko med različnimi serijami strelnih daljnogledov z izjemno optično zmogljivostjo. Poleg univerzalnih strelnih daljnogledov za vsestransko delovanje vam lahko ponudimo posebne izdelke, namenjene premikajočim se tarčam, nekateri so zasnovani za streljanje na velike razdalje, imamo pa tudi širok izbor pravih strokovnjakov za mrak. Izberite enega od naših daljnogledov z evropskimi natančnimi lečami in bodite prepričani, da bo vaš lov vedno uspešen.

Opazujte naravo v osupljivih podrobnostih
Doživite lepoto naravnega sveta od blizu, v visoki ločljivosti in živih barvah. Meopta bo vaš partner v vaših dogodivščinah v divjini. Kamorkoli greste, lahko z našimi daljnogledi in spektivi opazujete divje živali. Samo izberite tisto, ki vam je najbolj všeč. Daljnogled MeoStar B1 je izdelan v Evropi z natančnimi lečami in naprednimi premazi. Daljnogledi MeoPro HD so sestavljeni v Evropi in dobavljeni z lečami HD ločljivosti. MeoStar S2 82 HD z zamenljivimi okularji je najboljša izbira med zornimi daljnogledi. Optični daljnogled MeoPro 80 HD ponuja nagrajeno zmogljivost za razumno ceno

Ko je uspeh edina možnost
Od tekmovanja do borbe, od športnega streljanja do zaščite nudimo širok izbor strelnih daljnogledov in namerilnih naprav tipa red-dot. Če imaš le en strel in ne moreš zgrešiti tarče, moraš zaupati svoji optiki. Zato smo ustvarili strelne daljnoglede serije MeoTac in serije ZD – najboljša optika za res zahtevne pogoje in izkušene strelce. Z naprednimi balističnimi nastavitvami in evropskimi natančnimi lečami lahko izberete odlično opremo za streljanje na velike razdalje. Imamo tudi popolno ujemanje za pištole, šibrovke in taktično orožje. Naše rdeče pike so zasnovane za bližnje tarče in hitro streljanje.

Izberite pravi izdelek, ki popolnoma ustreza vašim potrebam. Lovci bodo navdušeni nad našo široko paleto strelnih daljnogledov, zasnovanih za streljanje v vseh situacijah, od kratkih do velikih razdalj. Za opazovanje narave v osupljivih podrobnostih boste izbrali enega iz naše široke izbire daljnogledov ali zornih daljnogledov. Meopta je tukaj za vaš boljši pogled na svet.

 

Postavi Padajući Poredak
po stranici
Stranica:
  1. 1
  2. 2
Postavi Padajući Poredak
po stranici
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.