Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Kopita KKC

Kopita KKC

Izjemne lastnosti: Pripravite se na nepozabno izkušnjo z revolucionarnim KKC® kopitom! Z njegovim širokim in klinasto oblikovanim prednjim delom pridobite številne prednosti. Ne glede na to, kje na kopitu ga držite, vam nudi izjemen oprijem. Popolnoma udobno se prilega vaši roki, kar omogoča enostavno obvladovanje odboja. Oblika prednjega dela zagotavlja tudi odličen oprijem v uravnoteženem položaju, ko puško nosite z eno roko. Poleg tega je kopito mogoče popolnoma prilagoditi vašim potrebam in vašemu daljnogledu.

Popoln oprijem: Pistol grip je oblikovan tako, da pri streljanju ali pri premikanju zagotavlja naraven in sproščen kot zapestja. Tako ostajate budni in pripravljeni, brez občutka utrujenosti v roki. Oblika pistol gripa vam omogoča hitro in enostavno dosego pravilnega in udobnega oprijema. Hitra, pravilna in udobna zasedba pozicije puške vam omogoča natančen strel.

Najkakovostnejši materiali: KKC je izdelan iz trpežnega laminiranega bresta. Na voljo je v elegantni črni ali rjavi barvi. Zasnova kopita v kombinaciji z visokokakovostnimi materiali zagotavlja izjemno moč in stabilnost.

Enostavno vzdrževanje: KKC je obdelan z oljem na osnovi lanenega semena, kar mu daje prijetno površino. Za temeljito vzdrževanje je na voljo KKC® Stock Oil. Za lahko vzdrževanje pa priporočamo uporabo olja KKC® Multi, ki ohranja kopito v vrhunskem stanju.

Zaupajte KKC® kopitu in izkusite vrhunsko udobje, izjemno zmogljivost in popolno prilagodljivost, ki vam jo ponuja. Prepričani smo, da boste navdušeni nad vašo strelsko izkušnjo!

KKC® Hunting - Popolnoma prilagodljivo laminirano športno kopito za vašo puško!

Pridobite popolno prilagodljivost in vrhunsko zmogljivost s KKC® Hunting laminiranim športnim kopitom. Ne glede na to, za katero puško potrebujete kopito, lahko pričakujete vrhunsko kakovost in udobje. Kopito tehta približno 1,1 kg, odvisno od modela, kar vam omogoča izjemno okretnost in enostavno rokovanje.

Zahvaljujoč nastavljivi dolžini kopita (LOP) med 34,5 in 36,1 cm, lahko popolnoma prilagodite kopito svoji postavi in osebnim preferencam. Želite še več prilagodljivosti? Ni problema! Na voljo je dodaten komplet distančnikov z 2 kosoma distančnikov, ki vam omogočajo, da povečate LOP od 0,8 cm do največ 37,7 cm. Tako lahko zagotovite, da je kopito popolnoma prilagojeno vašim željam.

Ne samo, da je KKC® Hunting laminirano športno kopito prilagodljivo, temveč tudi izjemno privlačno. Ročno izdelano iz najkakovostnejših materialov, kopito zagotavlja eleganten videz in vrhunsko vzdržljivost. Ne glede na to, ali ste strastni lovec ali navdušen športni strelec, s KKC® Hunting laminiranim športnim kopitom boste izstopali na strelišču ali v naravi.

Ne sklepajte kompromisov glede udobja, zmogljivosti in prilagodljivosti. Izberite KKC® Hunting laminirano športno kopito in doživite vrhunsko strelsko izkušnjo, prilagojeno vašim potrebam.

KKC® Short - Popolnoma prilagodljivo laminirano športno kopito za krajše puške!

Vam je všeč KKC® Hunter, vendar potrebujete nekaj krajšega in lažjega? Predstavljamo vam KKC® Short, popolno prilagodljivo laminirano športno kopito, ki je namenjeno vašim potrebam. KKC® Short tehta približno 1 kg, odvisno od modela puške, za katero je kopito namenjeno. Z njim boste dosegli vrhunsko zmogljivost in udobje, kljub krajši dolžini.

Nastavljiva dolžina kopita (LOP) je od 32 do 33,6 cm, kar vam omogoča, da kopito popolnoma prilagodite svoji postavi in preferencam. In če želite še več prilagodljivosti, vam ponujamo dodaten komplet distančnikov z 2 kosoma distančnikov. Ti distančniki omogočajo povečanje LOP iz 0,8 cm na največ do 35,2 cm. Tako boste imeli možnost, da kopito prilagodite vašim specifičnim zahtevam.

KKC® Short je 2,5 cm krajši od modela Hunter. Ima pištolski ročaj in nekoliko zmanjšan prednji del v primerjavi z modelom Hunter, vendar boste še vedno občutili pravi KKC® občutek. To kopito je popolna izbira za vas, če potrebujete krajše in lažje kopito, ne da bi pri tem žrtvovali popolno prilagodljivost in zmogljivost.

Podobno kot vsa KKC® kopita, je tudi KKC® Short izdelan ročno iz najkakovostnejših materialov, kar zagotavlja ne samo vrhunsko funkcionalnost, temveč tudi eleganten videz. Ne glede na to, ali ste strasten lovec ali športni strelec, KKC® Short vam bo omogočil, da izstopate s stilom in dosežete izjemne rezultate.

Ne sprejemajte kompromisov med udobjem, zmogljivostjo in prilagodljivostjo. Izberite KKC® Short in doživite vrhunsko strelsko izkušnjo, prilagojeno vašim potrebam in pričakovanjem.

DuoGrip® - Revolucionarno kopito z združenim oprijemom za palec in običajnim oprijemom!

KKC DuoGrip® je inovativno športno kopito, ki združuje najboljše iz obeh svetov - oprijem za palec in običajni oprijem - v istem kopitu! S tem pridobite številne prednosti v primerjavi z običajnim kopitom z luknjico za palec. Zagotavlja popoln oprijem v katerem koli položaju za streljanje, omogoča enostaven dostop do varovalke, ne da bi izpustili ročaj, ter hitrejše nadaljnje streljanje ob ponovnem repetiranju.

Teža DuoGrip® se začne pri približno 1 kg, odvisno od modela. Nastavljiva dolžina vlečenja (LOP) je od 33,9 do 35,5 cm, kar vam omogoča popolno prilagajanje kopita svoji postavi. Za še več prilagodljivosti je na voljo dodaten komplet distančnikov z 2 distančnikoma, ki povečata LOP za 0,8 cm vsak, tako da lahko dosežete največji LOP do 37,1 cm.

DuoGrip® je nekoliko krajši od modela Hunting in ima tanjši prednji del. Zadnje kopito je višje, kar omogoča še bolj raven odboj, kar izboljšuje že tako izjemne zmogljivosti na dolgih razdaljah.

Popolnoma nov sistem ličnic E-flex® z nastavljivo višino in kotom vam omogoča tudi nastavitev naprej in nazaj, da zagotovite največjo podporo ličnicam v katerem koli položaju. Zasnova brez orodja vam omogoča sprostitev, odstranitev in ponovno namestitev vijaka brez spreminjanja nastavitev višine in kota.

DuoGrip® je revolucionarno kopito, ki postavlja nove standarde prilagodljivosti, udobja in zmogljivosti. Ne glede na to, ali ste strasten strelec na dolge razdalje ali navdušen lovec, s KKC DuoGrip® boste dosegli vrhunske rezultate in izkusili novo raven streljanja.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.