Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

CZ Česká zbrojovka

CZ Česká zbrojovka je češki proizvajalec orožja, ki izdeluje širok spekter streliva, pušk in pištol. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1936 v mestu Uherský Brod na Češkoslovaškem. Danes CZ proizvaja pištole, puške in drugo orožje za civilni in vojaški trg ter za športne namene. Njihove pištole so med najbolj priljubljenimi med strelci in lovci po vsem svetu, zlasti CZ 75. Podjetje je znano po kakovosti svojih izdelkov in inovativnosti pri razvoju novih izdelkov.

CZ P-10 je polavtomatski pištola proizvedena od strane češkega proizvajalca pištol Česká zbrojovka (CZ). CZ P-10 je bil prvič predstavljen leta 2017 in je bil zasnovan kot pištola za obrambo in policijske uporabe. CZ P-10 je izdelan iz polimernega ohišja, kar ga naredi lahkega in enostavnega za uporabo. Pištola ima kapaciteto nabojnika 15+1 nabojev kalibra 9 mm Luger. Ima dolžino cevi 4,5 palca (11,4 cm) in dolžino skupaj 7,3 palcev (18,5 cm).

CZ P-10 je opremljen s sistemom zaklepanja cevi Browning-Petter, ki zagotavlja zanesljivost in natančnost streljanja. Ima tudi varnostni mehanizem na sprožilcu, ki preprečuje nenameren strel. CZ P-10 je zasnovan z namenom, da bi bil enostaven za uporabo in vzdrževanje, z zamenljivimi deli in enostavno razstavljivostjo. Pištola je primerna tako za levičarje kot desničarje zaradi možnosti menjave gumijastega oprijema. CZ P-10 se lahko uporablja za številne namene, vključno z osebno obrambo, policijsko rabo in športnim streljanjem.

CZ P-07 je polavtomatska pištola češkega proizvajalca CZ (Česká zbrojovka). Uvedena je bila leta 2009 kot naslednica priljubljene pištole CZ 75 P-07 Duty. Pištola CZ P-07 je na voljo v kalibru 9mm Luger in .40 S&W, z zmogljivostjo nabojnika 15 oz. 12 nabojev. Ima kompaktno zasnovo z dolžino cevi 95 mm ter širino 32 mm. Tehta približno 800 g in je primerna za skrito nošenje. Pištola CZ P-07 je opremljena s sistemom DA/SA (Double Action/Single Action), ki omogoča streljanje tako v dvoakcijskem kot enakcijskem načinu. Ima tudi fiksne merece ter sprednji in zadnji prijemnik z zarezami, ki zagotavljajo dober oprijem. Pištola CZ P-07 je zaradi svoje zanesljivosti, natančnosti in enostavnosti uporabe priljubljena med številnimi uporabniki, vključno s policijskimi in vojaškimi enotami ter športnimi strelci.

CZ P-09 je polavtomatska pištola češkega proizvajalca Česká zbrojovka (CZ). Pištola je bila prvič predstavljena leta 2009 in je bila razvita kot nadgradnja prejšnje modela CZ 75. CZ P-09 je zasnovana za uporabo v vojaških in policijskih enotah, pa tudi za civilne uporabnike, predvsem za športno streljanje in samoobrambo. CZ P-09 ima zunanji okvir iz steklenih vlaken in notranji okvir iz kovine, kar ji zagotavlja trdnost in trajnost. Ima dvojni enostaven sprožilec in kapaciteto nabojnika 19 nabojev kalibra 9 mm. Zasnova omogoča tudi hitro in enostavno razstavljanje in čiščenje pištole.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.