Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

BA 13

BA 13

ZGODOVINA NATANČNOSTI

Proizvedeno v Bergari v Španiji, regiji, ki je znana po proizvodnji nekaterih najboljših pušk na svetu, je Bergara združila tehnično najnaprednejšo opremo za proizvodnjo cevi z neomajno zavezanostjo kakovosti in vrednosti. Ta vrhunska tehnologija v kombinaciji z desetletji izkušenj pri izdelavi cevi zagotavlja cev, ki deluje, kot bi bil narejen po meri.

Naše cevi uporabljajo tako orožarji kot najnaprednejši proizvajalci orožja na svetu.

Standardizirali smo portfelj izdelkov, da bi v nekaj dneh dobavili prazne cevi za katero koli znamko orožja. Poleg tega smo vključili konture cevi B14 HMR in BMP za strelce, ki želijo zamenjati cev na svojo puško B14.

Enostrelne prelamače Bergara BA13 opremljene z odličnimi Bergara cevmi in izboljšanim sprožilnim mehanizmom. Puške so izredno lahke in funkcionalne, ergonomično izboljšan sistem zapiranja puške pa deluje gladko in tiho. Puške so na voljo z sintetičnim kopitom v črni barvi, v barvi lesa ali orange-camo.

Puške so dobavljive tudi z Thumbhole kopitom, z luknjo za palec in sicer v črni barvi ali Realtree Xtra Green.

BA13 TD THUMBLOE CAMO STRATA
Za lovca, ki želi visokokakovostno enostrelno puško, je idealna izbira BERGARA BA13 TAKE DOWN THUMBHOLE CAMO STRATA®. Njena elegantna zasnova, enostavna za uporabo, postavlja nov standard za cenovno dostopne enostrelne lovske puške. Vsako kopito je 100-odstotno obojestransko in ima CrushZone® Recoil pad – Hitro odstranjevanje in razstavljanje brez orodja omogoča enostavno prenašanje.

CEV: Na voljo v modrem ogljikovem jeklu ali Elite Moss Cerakote finish™.
KOPITO: Na voljo v Camo Strata®

Poleg tega so vse puške BERGARA TD STRATA opremljene z letvijo Bergara® Weaver-Style.

BA13 TAKE DOWN THUMBHOLE
Za lovca, ki želi visokokakovostno enostrelno puško, je idealna izbira BERGARA BA13 TAKE DOWN. Njegova elegantna zasnova, enostavna za uporabo, postavlja nov standard za cenovno dostopne enostrelne lovske puške. Vsako kopito je 100-odstotno obojestransko in ima CrushZone® Recoil pad – Hitro odstranjevanje in razstavljanje brez orodja omogoča enostavno prenašanje in je tudi odlična slepa pištola za taborišče, čoln ali tovornjak.

CEV: Na voljo v modrikastem ogljikovem jeklu ali nerjavnem jeklu.
KOPITO: Na voljo v črni barvi, leseni Camo in Realtree® Edge Camo.

Poleg tega so vse puške BERGARA TAKE DOWN opremljene z vodilom DuraSight® Weaver-Style.

BA13 TAKE DOWN SYNTHETIC

Za lovca, ki želi visokokakovostno enostrelno puško, je idealna izbira BERGARA BA13 TAKE DOWN. Njegova elegantna zasnova, enostavna za uporabo, postavlja nov standard za cenovno dostopne enostrelne lovske puške. Vsako kopito je 100-odstotno obojestransko in ima CrushZone® Recoil pad – Hitro odstranjevanje in razstavljanje brez orodja omogoča enostavno prenašanje.

CEV: Na voljo v modrikastem ogljikovem jeklu ali nerjavnem jeklu.
Kopito: Na voljo v črni barvi, leseni Camo in Realtree® Edge Camo.

Poleg tega so vse puške BERGARA TAKE DOWN opremljene z vodilom DuraSight® Weaver-Style.

PREDSTAVLJENE KATEGORIJE
Bergara ustvarja razliko v proizvodnji in oblikovanju strelnega orožja in opreme, ki se prilagaja potrebam strelcev in lovcev po najboljšem razmerju med ceno in kakovostjo na trgu.

Bergara BA13 TAKE DOWN Thumbhole
Naša serija BA13 TAKE DOWN je priljubljena izbira za gorski lov. Zaradi odlične okretnosti, lahkosti in natančnosti cevi BERGARA je enostrelna puška BA13 TD optimalna zmogljivost za zalezovalno puško.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.