Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

F16

F16

ŠIBRENA PUŠKA BLASER F16
Blaser F16 je najnovejši rezultat nemškega inženiringa in izkušenj. Z zasnovo najnižjega profila zaklepa v svojem razredu je F16 opremljen z izjemno nizkim težiščem. To vodi do izjemnega ravnotežja in manj občutnega odsuna, hkrati pa je popoln spremljevalec tako za lovce kot za ambiciozne strelce na glinaste golobe.

F16 INTUICIJA IN RAVNOTEŽJE
Najboljše lastnosti sprožilca v razredu
Tu nastopi genialni nemški inženiring. Povsem mehansko zasnovan je ta enojni, selektivni sprožilec, ki se pri 1650 g zlomi kot steklo in deluje neodvisno od odsuna. V svetu, ki se meri v milisekundah, je vaš F16 pomembna prednost z intuitivnim streljanjem.

Blaser IBS® – inercialni blok sistem
Sistem IBS® odpravlja možnosti samodejnega proženja ali podvajanja strelov (ko se nenamerno ob pritisku na sprožilec sprožita oba strela) in je sestavni del zanesljivosti našega sprožilca svetovnega razreda.

Najnižja teža zaklepa
Najnižji profil zaklepa na trgu zagotavlja izjemno nizko težišče šibrenice, jo naredi izredno elegantno in dinamično, kar takoj vodi k boljšemu strelu.

Puška Blaser F16 je dinamičnega videza. Manj je več, kar je cilj, ki ga je mogoče doseči le z uporabo kakovostnih materialov, obrtniškega znanja in najsodobnejših proizvodnih tehnologij.

KONCENTRACIJA IN VARNOST
Blaser EBS® – sistem izmetne kroglice: o tem, ali boste zadeli tarčo ali ne, se odločite, preden sploh namestite puško v ramo. Gladki gibi, ki jih nadzoruje intuicija, in natančne mehanske operacije so ključ do uspeha. Celoten postopek se začne, ko zaprete puško. Običajni izmetni sistemi napnejo svoje izmetne vzmeti, ko je puška zaprta, kar sčasoma vodi do povečanega upora in šibkega izmeta. Ta upor moti nemoten potek gibov in moti strelčevo koncentracijo. EBS sistem aktivira ejektorje ob izstreljenem strelu in jih napne ob odpiranju puške. Izmetne vzmeti so vedno odklopljene, ko je puška shranjena, da se prepreči utrujenost vzmeti. Odpor pri zapiranju puške je vedno minimalen, ne glede na to, ali so bili ejektorji predhodno aktivirani ali ne.

Inovativna oblika monokok zaklepa
Oblikovalski koncepti, razviti na dirkah Formule 1, so bili osnova pri izbiri materialov za F16. Od edinstvenih površinskih premazih Gun Metal Grey do načel laserskega utrjevanja, razvitih za avtomobile, ki vozijo s hitrostjo 350km/h. Varnost in moč sta več kot besede, sta nuja.

Ojačane cevi
F16 je bil od začetka zasnovan tako, da uporablja jeklene šibre, spopadanje s obremenitvami, ki jih povzroča uporaba te vrste streliva, pa je bilo vključeno v celoten proces načrtovanja.


Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.