Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Polavtomatske šibernice

Polavtomatske šibernice

Franchi Affinity je vrhunska polavtomatska šibrenica italijanskega proizvajalca orožja Franchi, ki je namenjena tako lovcem kot tudi športnim strelcem. Ta šibrenica je priljubljena zaradi svoje zanesljivosti, prilagodljivosti in ugodne cene.

Affinity je na voljo v več različicah, odvisno od kalibra in konfiguracije. V osnovi je na voljo v kalibru 12, vendar so na voljo tudi različice v drugih kalibrih, kot so 20 in 28. Zasnovan je z uporabo lahkega aluminija za okvir in trpežnega polimera za druge dele, kar omogoča enostavno prenašanje in manjšo utrujenost med streljanjem.

Sistem polnjenja z zavojem (inertijski sistem) zagotavlja zanesljivo delovanje in zahteva manj vzdrževanja v primerjavi s sistemom s plinom. Sistem deluje na osnovi zakona o ohranjanju gibanja, kar povečuje zanesljivost šibrenice v različnih pogojih.

Franchi Affinity se ponaša s prilagodljivostjo, saj omogoča nastavitve dolžine kopita, nagiba in naglavnega pomika. To omogoča prilagajanje šibrenice uporabnikovim preferencam in fizičnim značilnostim.

Zanesljivost, trpežnost in ugodna cena Franchi Affinity so prispevali k njegovi priljubljenosti med lovci in športnimi strelci. Ta šibrenica ponuja vrhunsko kakovost izdelave in odlične zmogljivosti. 

Vaš zanesljiv sopotnik pri lovu in športnem streljanju – Franchi Affinity.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.