Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Puške šibernice

Puške šibernice

PRILAGAJANJE SODOBNEMU ČASU

Svet lova se je popolnoma spremenil. Novi lovci imajo drugačne navade in potrebe. Pri Franchiju to dobro razumemo, saj smo sami strastni lovci, kot ste vi. Zato se nenehno prilagajamo in ustvarjamo izdelke, ki odražajo sodobne trende in izpolnjujejo pričakovanja današnjih lovcev. Z nami ste lahko prepričani, da imate partnerja, ki razume vašo strast in vam ponuja orodja, ki bodo izpolnila vaše potrebe na najboljši možen način.

PRIORITETA: LOVCI NA PRVEM MESTU

Franchi ne proizvaja zgolj "orožja", ampak "lovske puške in puške", ki so natančno prilagojene vašim potrebam. Vsi Franchi modeli so zasnovani s strastnimi lovci, za lovce. Naša predanost in razumevanje lovske skupnosti nam omogočata, da ustvarjamo izdelke, ki so oblikovani tako, da izpolnjujejo vaše pričakovanja in zahteve. Pri Franchiju smo ponosni, da smo vaš zanesljiv partner na lovskih poteh, ki vam zagotavlja orodja, ki so prilagojena vašemu načinu lova in vam omogočajo popolno izkušnjo v naravi.

Franchi je ugledno podjetje, specializirano za proizvodnjo pušk in šibernic. Podjetje Franchi se ponaša z dolgoletno tradicijo in je znano po kakovostnih in inovativnih izdelkih.

Franchi proizvaja šibernice različnih kalibrov in modelov, zasnovane za lov, športno streljanje in taktične namene. Njihove šibernice so znane po izjemni natančnosti, zanesljivosti in ergonomskem oblikovanju.

Podjetje Franchi uporablja vrhunske materiale in tehnologije pri izdelavi šibernic, da zagotovi visoko kakovost in vzdržljivost. Njihove puške in šibernice so oblikovane tako, da ponujajo udobno in intuitivno uporabo ter izboljšano strelsko izkušnjo.

Franchi je priznana blagovna znamka med strelci in lovci po vsem svetu zaradi svoje zavezanosti kakovosti, inovacijam ter odličnemu oblikovanju.

Franchi: Feels Right!

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.