Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

M98

M98

Mauser 98

Genialen, kovan z velikanskimi kladivi, izdelan za večnost. Zgodba, ki se je začela leta 1898, je močnejša kot kdaj koli prej. MAUSER ostaja zvest svoji zgodovini in še naprej izdeluje najbolj zanesljivo strelno orožje na svetu. Prišel je čas, da se original izdeluje doma: pri podjetju MAUSER. 

Kot nobena druga puška v naši zgodovini model 98 opredeljuje temeljno vrednost blagovne znamke MAUSER. To spodbuja naše poslanstvo, da izdelujemo puške, ki svojih lastnikov nikoli ne razočarajo. Popolnoma nova linija MAUSER 98 ni le edinstvena kombinacija tehnologije in izdelave, temveč tudi resnična zavezanost našim koreninam kot rojstnemu kraju najzanesljivejših pušk na svetu. 

Po izčrpni študiji izvirnih risb in ob razvoju tehnik izdelave orožja v 21. stoletju smo vedeli, da je rezultat lahko samo en: najboljši. Od samega začetka je šlo le za optimizacijo in ne za izboljšanje najboljše puške z klasičnim mehanizmom Mauser, kar jih je bilo kdajkoli zasnovanih. Najboljši materiali, neprekosljiva natančnost vrhunske sodobne proizvodnje, najsodobnejša površinska tehnologija, mojstrsko sestavljanje in končni poudarki naših strokovnjakov- to je tisto, kar puško odlikuje. 

Po dveh letih trdega, intenzivnega, a prijetnega dela, nova puška MAUSER 98 Standard predstavlja mejnik v izdelavi pušk po meri. Zaklep puške Mauser M98 je izrezljan in izvrtan iz enega samega masivnega kovanega bloka posebej oblikovanega jekla; cev je hladno kovana; sprožilec je optimiziran in ima izjemne lastnosti; jeklene površine so bile plazemsko nitrirane; spredaj so gajke za montažo pasu  in železni merki, za povrh pa je tu še tristopenjska varovalka z izjemno gladkim delovanjem. Vsaka puška je ročno izdelana in opremljena do popolnosti. Občutek pri repetiranju zaklepa dokazuje, da smo dosegli svoj cilj. To legendo smo uspešno in upravičeno vrnili v proizvodnjo.

MAUSER 98 Expert

Vstop v svet modela 98 z dovršenim klasičnim dizajnom. Vsaka puška je edinstvena mojstrovina.

MAUSER 98 Standard Diplomat

Merilo za prilagojene lovske puške. Vsaka podrobnost je 100-odstotno MAUSERjeva, zaradi lesa razreda 7 pa je to smetana med izdelki.

BREZKOMPROMISNA PUŠKA ZA VELIKE ZVERI

MAUSER 98 Magnum Expert

Legendarni afriški lovci na velike zveri so vedeli, čemu zaupati: mogočnemu dvorednemu nabojniku z večjo kapaciteto, neuničljivemu in zanesljivemu mehanizmu MAUSER Magnum. Novi model 98 Magnum, ki ostaja zvest tej tradiciji, dokazuje, da za to puško ni prevelikega izziva. Ta klasična puška za lov na nevarno divjad, temelji na mehanizmu z dvojnim kvadratnim mostom, ki je izrezan iz trdnega bloka jekla, in je izdelana po enako zahtevnih specifikacijah kot model MAUSER 98 Standard. Nekoliko daljše kopito je namenjeno trem kalibrom: .375 H&H Magnum, .416 Rigby ali .450 Rigby.
 

Lovec na velike zveri je lahko prepričan, da bo imel z modelom 98 Magnum v roki brezkompromisno ognjeno moč petih (.375) ali štirih (.416 ali .450) nabojev v nabojniku, s katerimi se bo lahko spopadel z nalogami, ki jih express puška ne more opraviti.

Zahvaljujoč legendarnemu dolgemu izvleku, nadzorovanemu podajanju in fantastičnemu ciklu zaklepa je ta moč zagotovljena s hitrostjo in popolno zanesljivostjo, ko je od tega morda res odvisno vaše življenje. Lovec z MAUSER 98 Magnum ne bo užival le ob zadnjem pritisku na sprožilec s to klasiko, temveč bo del zgodbe postala tudi pot do tja.

LEGENDA SE VRAČA

MAUSER 98 DWM

Pred 125 leti je družba "German Metallpatronenfabrik AG" skupaj z Ludwigom Loewejem in podjetjem MAUSER v Berlinu ustanovila "Deutsche Waffen- und Munitionsfabriken" (Nemške tovarne orožja in streliva, DWM). 

V naslednjih desetletjih se je blagovna znamka DWM razvila v institucijo za lovce po vsem svetu. Poznavalci še vedno cenijo legendarne lovske naboje in sisteme 98 iz serij DWM 1908 in DWM 1909, zdaj pa MAUSER oživlja staro povezavo in v življenje prebuja legendo DWM. Zaradi kopita razreda 9 z visokim sijajem ter ekstravagantnega dizajna iz svetlega in temnega jekla je novi MAUSER 98 DWM prava paša za oči, ki združuje vse vrednote preizkušenega in neuničljivega sistema 98, združene v nezamenljivem značaju.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.