Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Sako

Sako

POZORNOST ZA PODROBNOSTI JE V NAŠI NARAVI
Sako je najprestižnejša znamka pušk in nabojev na svetu. Naš priznani ugled, visokokakovostni izdelki in verodostojnost temeljijo na edinstvenih veščinah in ponosu naših zaposlenih na to, kar počnejo.

100 LET ZNAMKE SAKO
Zgodovina podjetja Sako se je začela z ustanovitvijo podjetja leta 1921. Leta 2021 smo praznovali 100. obletnico in začnemo načrtovati naslednjih 100 let. Vedno smo zahtevali popolnost v vsem, kar počnemo, in naš namen je nadaljevati tradicijo. Učimo se iz preteklosti, potem pa začnemo razmišljati, kaj sledi. Skupaj z našimi partnerji in strankami gradimo prihodnost.

KAKOVOST Z IZKUŠNJAMI
Sako je prehodil dolgo pot od prvih dni ročne proizvodnje do današnje računalniško podprte raziskave in razvoj ter CNC proizvodnje. Kljub temu pa nismo pozabili vrednosti tradicionalne orožarske obrti, zato nekatere kritične korake še vedno izvajamo ročno. To ponazarja naš vizualni pregled vsake posamezne cevi, nato pa ročno preizkusimo njihovo natančnost med poskusnim streljanjem. Vse naše puške izpolnjujejo zahteve CIP in SAAMI.

BERETTA HOLDING GROUP.
Na prelomu tisočletja je bil Sako počaščen, da je postal član skupine Beretta, kar nam je omogočilo dostop do novih in naprednih proizvodnih metod, ki nam omogočajo nenehno izpopolnjevanje razvoja naših izdelkov. Poleg pušk Sako proizvaja naboje s centralnim vžigom. Izdelujemo več kot 100 različnih nabojev v 35 priljubljenih kalibrih za različne tarče in lovske namene. Izdelava tako pušk kot nabojev je Saku v ponos. Naše poslanstvo ostaja našim strankam ponuditi najboljše v natančnosti in zmogljivosti.

SAKO 85
Puške Sako 85 so izdelane po zahtevnih oblikovalskih kriterijih, ki temeljijo na tradiciji in inovativnosti, kar vam omogoča izbiro med različnimi modeli za določen namen lova ali treninga. Serija Sako 85 ponuja več stilov in možnosti cevi. Te možnosti vam bodo v kombinaciji z obsežnim izborom kalibra zagotovile vrhunsko puško z klasičnim delovanjem reppetirke. Ko kupite Sako, kupite visokokakovostno puško, ki je bila podvržena temeljitim ocenam kakovosti, ki zagotavljajo njeno trajno vrednost od očeta do sina.

SAKO S20
Nova Sako S20 je prva prava hibridna puška, ki jo lahko sprejmejo tako lovci kot precizni strelci. Zasnovan je za strastne strelce, ki želijo prevzeti in ohraniti nadzor v vsaki situaciji. Modularna struktura se prilagaja spreminjajočemu se življenjskemu slogu, zaradi česar je S20 resnično pripravljena na novo ero.
Trenutno na voljo v kalibrih: 6.5 Creedmoor, .308 Win, .243 Win, .30-06 Spring, .270 Win, 6.5 PRC, 7 mm Rem Mag, .300 Win Mag.

SAKO TRG

Sako TRG je koncept natančnosti, zasnovan za izpolnjevanje enoumne misije: zadeti tarčo – kadar koli je potrebno. Je rezultat Sakovih inovacijskih laboratorijev, ki vam zagotavlja zmogljivost, ki presega najvišje zahteve glede natančnosti, zanesljivosti in vsestranskosti. Kompozicije vključujejo črne, gozdno zelene ali puščavsko rjava kopita, ojačana z aluminijem, z različnimi zaključki cevi in zaključki zaklepov in cevi. Koncept TRG Accuracy služi več vojaškim organizacijam in organizacijam kazenskega pregona kot njihov primarni sistem ostrostrelskega orožja. Puško uporabljajo tudi tekmovalni strelci na velike razdalje in je zmagovalka tekmovanja CISM.

 

 

Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2
Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.