Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Sauer 101

Sauer 101

Najstarejši nemški proizvajalec lovskega strelnega orožja J.P. SAUER & SOHN že 268 let zagotavlja lovcem orožje brezkompromisne kakovosti, izjemne natančnosti in brezčasne lepote. Ta zmagovalna formula je navdihnila kar osem generacij lovcev, ter tako družbo Sauer uvrstila med vodilne svetovne proizvajalce lovskega orožja. Njihova edinstvena dediščina ni stvar naključja, temveč je zgrajena s poštenim delom odgovorno delujočih ljudi, ki so ponosno zavezani svojim koreninam, si vedno prizadevajo za nenehne inovacije in ohranjajo tisto, kar je najboljše. Ko sem na lovu s svojo puško, ob vsaki mehanski in umetniški podrobnosti začutim strast in predanost, s katerima so predniki živeli te vrednote in postavili temelje za filozofijo podjetja Sauer & Sohn.
Lovske puške Sauer so orožje za mnoge generacije.

SAUER 101 TRADICIONALNA ZAVEZA

S101 je vrhunska puška za lovce, ki imajo raje klasično strelno orožje brez modularnega sistema, vendar se ne želijo odreči legendarnim lastnostim Sauerja kot so natančnost, gladko delovanje zaklepa, zanesljivost in popolno ravnotežje. Puška S 101 je v celoti oblikovana v tradicionalnem slogu, kljub temu pa je polna edinstvenih podrobnosti, ki jih navdihuje premijski razred Sauer. Rodila se je puška, ki bo še vedno navdihovala naše vnukinje in vnuke.

S101 GTI

Sauer  S101 GTI je na področju ergonomije v vrhu svojega razreda. Ključna podrobnost za sproščeno in natančno streljanje je njegov po višini nastavljivo kopito. To pomeni idealno poravnavo očesa in strelnega daljnogleda, sproščeno držo roke in optimalen pritisk na sprožilec. Poleg tega je S 101 GTI opremljena z dodatnimi vrhunskimi funkcijami, kot so cev z navojem za montažo dušilca ali kompenzatorja odsuna, snemljive zanke za pas in adapter za bipod strelne nogice.

S101 ARTEMIS

Osrednji del modela S101 Artemis so optimalne dimenzije za pripadnice ženskega spola. Kompaktna dolžina, eleganten ročaj in zmanjšana razdalja med sprožilcem in kopitom so trije stebri, na katerih sloni popolno prileganje za žensko populacijo. Ne samo telo puške, tudi celotna postavitev je zasnovana tako, da navdušuje. Zaradi 51 cm dolge cevi Artemis očara z izjemnim ravnotežjem pri skupni teži pod tremi kilogrami.

S101 CLASSIC

Kot pove že ime, je S 101 Classic klasični vstopni model družine Sauer 101. Zaradi vitkih linij polnega kopita iz orehovega lesa in elegantnega kopiščka, odraža S 101 Classic tradicijo brezčasno lepih lovskih pušk podjetja J.P. SAUER & SOHN.

S101 SELECT

Model S 101 Select s sodobnim laserskim vzorcem na orehovem kopitu in tradicionalnim ohišjem zaklepa je odličen primer elegantne povezave med trdno izdelavo orožja in revolucionarno obdelavo lesa.

S101 HIGHLAND XTC

Sauerjeva nova, popolnoma uravnotežena vsestranska puška. Opremljena je z ročno izdelanim kopitom iz pravih ogljikovih vlaken, flutirano cevjo z navojem, flutiranim zaklepom in vsemi vrhunskimi funkcijami linije S 101. Vse to s skupno rekordno težo 2.455 gramov (5,4 funta).

S101 CLASSIC XT

Ko tehnologije ne morete več izboljšati, vam preostane le, da jo še bolje zaščitite. Robustna polimerno kopito modela S 101 Classic XT kljubuje vsem preizkušnjam, zaradi premaza Soft Touch pa zagotavlja varno in tiho rokovanje.

S101 CLASSIC XTA

Uspešne lastnosti modela S 101 Classic XT dopolnjuje model Classic XT-A s po višini nastavljivim kopitom ERGO MAX. Višino ličnice je mogoče individualno prilagoditi potrebam lovca in omogoča popolno poravnavo očesa z namerilno napravo kot je strelni daljnogled ali rdeča pika.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.