Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

CL II

Elegantna zasnova, najboljši materiali, inovativna in uveljavljena tehnologija so pomembne lastnosti vseh lovskih pušk iz STEYR ARMS - zdaj in v preteklosti. Kakovost izdelkov, zanesljivost in natančnost sta legendarna, saj so bili ustanovljeni leta 1864. Lovci in strelci široma po svetu cenijo te značilnosti in dejstvo, da imajo v uporabi dragocen in edinstven izdelek.

Visoka zanesljivost, dolga življenjska doba, maksimalna natančnost in priročnost uporabe so samo nekatere od značilnosti STEYR MANNLICHER CL II. V kombinaciji s S.B.S. (Safe Bolt System) varovalka 2 + 1 zagotavlja najvišje varnostne standarde za lovske puške.

Tako kot pri starih klasičnih modelih novi STEYR MANNLICHER CL II ponuja številne različice, ki strelcem in lovcem omogočajo, da izberejo svojo puško.

V letu 2018 je Steyr Mannlicher uvedel navoj na cevi, ki je namenjen montaži kompenzatorja odsuna in sicer na vse puške, ki so brez merkov že serijsko, za puške, ki pa imajo merke pa je navoj opcijsko. V obeh primerih znaša doplačilo 103 € na ceno puške.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.