Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

RS 14 EVOLUTION

RS 14 EVOLUTION

Hitra. Varna. Zanesljiva. 


Pri Strasserju oblikujejo vašo osebno lovsko puško - puška je tako individualna kot njen lastnik
Stranske plošče na vaši premovlečni puški STRASSER  lahko kadar koli zamenjate. Ni pomembno, ali se odločite za elegantne lesene stranske plošče. Repetirna ročica iz lesa ali vaše inicialke na pokrovčku pištolskega ročaja bodo zaokrožili paket, ki bo vašemu orožju dodal osebno noto.

Modeli Super Luxus, Exclusive I in Exclusive II so ročno gravirane lepotice, ki lastniku ne pustijo neizpolnjenih želja.
V to puško lahko prelijete svoja lovska doživetja, na primer motiv svoje najljubše vrste divjadi ali druge osebne želje. Ne glede na to, ali se odločite za ploskovno graviranje pri modelu Super Luxus ali reliefno graviranje pri modelih Exclusive I in Exclusive II.
Lokalna ali celo afriška divjad, vse je mogoče in je seveda ročno gravirano po željah stranke. Vsak kos je edinstven zaradi neprimerljive ročno gravirane mojstrovine.
Združujemo najkakovostnejšo obrt z izbranim lesom in jih združujemo v brezčasno eleganco ter osebno lovsko puško, o kakršni sanjate.

Brezkompromisna natančnost Strasserja

Vsako orožje je tako edinstveno in natančno kot njegov lastnik! Vrh natančnosti in zanesljive tehnologije.

Natančna montaža

Puške STRASSER z premovlečnim zaklepom so pripravljene za posebej razvito tritočkovno montažo s krogličnim vpetjem. Ta geometrijsko popolna oblika pomeni, da se ta montaža z zelo natančno ponovljivostjo nahaja še posebej nizko na ustju. Ta montaža omogoča namestitev in demontažo optike z eno roko. Hitro, enostavno in natančno! MODELI EVOLUTION SO SERISJKO OPREMLJENI Z INTEGRIRANO PICATINNY LETVIJO

Puška je tako dobra, kot je dober njen sprožilec

Za to zelo občutljivo komponento imajo vsi modeli pušk podjetja STRASSER na voljo varne patentirane rešitve, ki jim ni para. Sprožilni sklop je mogoče odstraniti brez orodja. Kombinirani neposredni sprožilec z nastavljenim sprožilcem je mogoče nastaviti na tri teže; lažjo, srednjo ali težjo, prav tako brez orodja.

Naprožilu je mogoče nastaviti težo proženja od 100 do 200 g. Za vsestransko varnost tega sklopa pri odprtem zaklepu poskrbi mehanizem za samodejno ponastavitev. 

Nova sprožilna enota STRASSER NX - dosleden razvoj.

Vsi navdušenci nad našimi kombiniranimi sprožilci Strasser, ki že vedo za dobro obnašanje sprožilca, bodo nad tem nadaljnjim razvojem preprosto navdušeni!

Zasnovali smo nov sprožilec z odličnimi sprožilnimi lastnostmi za vse tiste, ki so si vedno želeli povsem neposreden sprožilec.

Nova sprožilna enota NX (Next Generation) podjetja STRASSER navdušuje s težo sprožilca približno 680 gramov, dolžinsko nastavljivo oddaljenost sprožilca in odlično nastavljeno zaporo sprožilca.

Podporna ročica je na običajen način prevlečena s prevleko DLC (Diamond Like Carbon) in dodatno izboljša fantastične lastnosti naše nove sprožilne enote NX. Nova zasnova varovala sprožilca daje celotni puški športen videz in tako jasno izstopa med našimi kombiniranimi sprožilci.

Vsako puško STRASSER je mogoče neposredno konfigurirati z novo sprožilno enoto NX. Na zahtevo je seveda možna tudi naknadna vgradnja*).

Zagotavlja, kar obljublja

Puške STRASSER imajo inovativen zaklep, ki se zaklene v cev in strelcu zagotavlja največjo varnost tudi pri najvišjih pritiskih plina. Sestavljen je iz štirih zelo natančnih trdnih sestavnih delov v obliki "kvadranta", izdelanih iz kaljenega jekla. V zaklenjenem stanju se te po celotni površini zaklepa pozitivno vpenjajo v sprejemne reže v cevi in optimalno absorbirajo nastale sile. Na ta način zaklep z radialnimi elementi RS zagotavlja največjo varnost in natančnost pri vseh kalibrih - strel za strelom.

Hitro, hitreje, Strasser RS premovlečna puška

Puška STRASSER z premovlečnim zaklepom z majhnim gibom ročice za odpiranje zaklepa vedno zagotavlja bliskovito hitro repetiranje. Sistem RS je strelčev najboljši prijatelj, kadar je uspešen lov odvisen od hitrosti streljanja.

Posebno gladko delovanje zaklepa tega bliskovito hitrega sistema je pri vseh modelih vgrajeno enako kakovostno. Lovec pri vsakem strelu občuti natančnost, s katero so bile ustvarjene naše puške.

STRASSER RS 14 EVOLUTION

VARNA. HITRA. NATANČNA. MODULARNA. ELEGANTNA. IN ŠE VEDNO PREPROSTA.

Vse puška STRASSER RS 14 z oznako EVOLUTION imajo integrirano picatinny letev za montažo strelne optike.

STRASSER-jeve puške so zasnovane in oblikovane za vsestransko lovsko uporabo. Delujejo zanesljivo in izjemno varno z vsemi komercialno ponujenimi kalibri. Vstavljanje glave zaklepa poteka v nekaj preprostih korakih z uporabo vrtljivega pokrova. Na voljo so tri glave zaklepov za mini, standardne in magnum kalibre.

Mini calibre (MIN): .222 Rem., .223 Rem., .300 AAC Blackout*)

Standard calibre (STA): .22-250 Rem.1), .243 Win., 6 XC, 6,5 Creedmoor, 6,5x55 SE, 6,5x 65 RWS, 6,5-284 Norma1), 7 mm-08 Rem., 7x64, .270 Win., .308 Win., .30-06, 8x57 IS, 8,5x63, 9,3x57, 9,3x62

Magnum calibre (MAG): 6,5 PRC , 7 mm Rem. Mag., .300 Win. Mag., .338 Win. Mag., .375 Ruger, 416 Ruger, 10,3x68 Mag.1), 458 Win. Mag.1)

Novi sistem za menjavo cevi RS - Natančna ponovljivost ob menjavi cevi

Naš sistem za menjavo cevi Strasser RS14 je edinstven! Je najlažji in najhitrejši sistem zamenjave cevi in kalibra doslej! Zelo smo ponosni in veseli, da lahko zdaj po trdem delu in temeljitem razvoju in testiranju predstavimo za naše stranke. Puške Strasser RS14 omogoča menjavo cevi v najkajšem možnem času in popolno ponovljivost lege zadetkov ob ponovni montaži cevi na puško.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.