Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Tikka

Tikka

Tikka T3X forest

TIKKA JE PUŠKA ZA VSAKO LOVSKO SITUACIJO
Vse puške Tikka so zasnovane in izdelane v podjetju Sako na Finskem. Ponosni smo na svoje izdelke in zagotavljamo, kar obljubljamo. Vsaka puška Tikka mora opraviti testiranje točnosti, da se dokaže, da lahko puška deluje pod natančnostjo 1 MOA, preden se proda kjer koli po svetu. Puške Tikka so inovativne in vzdržljive, kar je najpomembneje, nanje se lahko zanesete v vseh pogojih.

Puške Tikka so inovativne in vzdržljive, oblikovane in izdelane za vrhunsko natančnost in učinkovitost v vsaki situaciji.

Hladno kovana cev
Vse cevi Tikka so hladno kovane in sicer za največjo natančnost in izjemno vzdržljivost.
Hladno kovane cevi imajo številne prednosti. Metoda CHF zagotavlja izjemno kontrolo dimenzij izvrtin in utorov, kar ima za posledico odlično dimenzijsko natančnost in toleranco. Hladno kovana cev ima bolj gladko površino cevi v primerjavi z drugimi metodami izdelave cevi. To zagotavlja dosledno visoko kakovost in natančnost: vsaka Tikka cev je edinstvena in ji ni para.

PREFINIRAN TIKKA ZAKLEP ZA GLADKOSTI BREZ PRIMERE
Tikka se že dolgo ukvarja s tem, kako narediti puško z čim bolj gladkim zaklepom. Z raztezanjem izdelamo edinstveno notranjost v obliki ključa znotraj sprejemnika. Tako lahko zagotovimo, da se zaklep vedno premika tiho in brez napora, kar zagotavlja brezhibno podajanje nabojev iz nabojnika. Poleg tega so površine zaklepa Tikka obdelane za popoln zaključek, ki zagotavlja maksimalno udobje uporabnika, ki mu ni para.

NATANČEN SPROŽILEC TIKKA ZA IZJEMNO ODREZAVO PROŽENJE
V vsaki situaciji streljanja se puška vedno rahlo premika, še posebej pri potegu na sprožilec. Zato je ključnega pomena, da je sprožilec puške izdelan v skladu z zelo ozkimi tolerancami. Minimalni čas zaklepanja sprožilca puške skrajša čas med sprožitvijo sprožilca, zlomom sprožilca in udarcem udarne igle v netilko naboja. Posledica tega je odličen nadzor sprožilca puške in večji potencial za natančnost.

DOBRO NAREJEN BEDDING ZA VRHUNSKO NATANČNOST
Dober bedding oziroma spoj med mehanizmom in kopitom je za puško eden najpomembnejših dejavnikov za natančnost puške. Natančno prileganje med kopitom in zaklepom je najpomembnejše, saj zagotavlja trdne temelje za dolgoročno stabilnost kopita in resnično natančno puško.

Z vsakim strelom se cev premika in vibrira v kopitu puške ter je podvržena ogromni obremenitvi in pritisku. Če se vmesnik kopita in cevi po vsakem strelu ne povrne nazaj v povsem enako pozicijo, bo puška nenatančna. To postane še bolj pomembno pri aluminijastih in sintetičnih materialih. Zasnovali smo bedding površine vsakega kopita Tikka tako, da so v stiku s celotno dolžino sprejemnika, kar ima za posledico dobro uravnoteženo in natančno puško, ki ji ni para.

BEDDING TIKKE JE VEČ
Puške Tikka so zasnovane in izdelane za vrhunsko natančnost in zmogljivost v vseh okoliščinah, zato so resnično brez para. Brezhibno ležišče puške Tikka zagotavlja trdne temelje za dolgoročno stabilnost kopita in natančnost.

MODULARNI TIKKA EKOSISTEM ZA VELIKO PRILAGODLJIVOST
Družina pušk Tikka je na trgu že več kot 15 let in ta leta niso šla v nič. Danes ima Tikka vodilni ekosistem dodatne opreme na svetu in funkcionalna poprodajna izbira ponuja rezervne dele, ki ustrezajo vsem potrebam: ročaji za puške, pištolski ročaji, sprednji ročaji, povratne blazinice, pokrovi zaklepov in drugo.

Tikka je varna izbira, saj je vedno mogoče spremeniti puško, da ustreza širokemu naboru specifičnih strelskih situacij. Tikka ponuja dodatke za puške in obsežno prilagodljivost, ki je enaka.

Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2
Postavi Padajući Poredak
Stranica:
  1. 1
  2. 2

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Similar products