Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Titan

Titan

Rößler AUSTRIA je majhno družinsko podjetje s sedežem v Kufsteinu. Že od leta 1996 proizvajajo visokokakovostne lovske puške, ki so lahko samo "Made in AUSTRIA".

Že vrsto let je naša serija TITAN® priljubljena in zelo iskana med lovci po vsej Evropi. Modeli TITAN® navdušujejo s svojo natančnostjo, preprostim in intuitivnim upravljanjem, trdno izdelavo in elegantnim dizajnom. Skratka, to je orožje, na katero se lahko zanesete, a je hkrati prilagodljivo in imajo svojo osebnost. To je zato, ker je naše lovske puške mogoče prilagoditi in sestaviti natančnim zahtevam vsakega strelca.

Navdušeni smo nad ustvarjanjem visokokakovostnih lovskih pušk, ki smo jih do sedaj sestavili že več kot 30.000. Zato smo si zadali poslanstvo združiti tradicionalno izdelavo z najnovejšimi tehnologijami. To je bila prednostna naloga že ustanovitelja našega podjetja Ericha Rößlerja. Spodbujamo mlade talente na obetavnem modularnem področju obdelave kovin, hkrati pa zaposlujemo tradicionalne orožarje: popolna kombinacija tradicije in inovativnosti.

TITAN 3® | TITAN 6® .... profesionalna, zanesljiva, natančna!

Priznana avstrijska puškarna Rössler Waffen navdušuje lovske entuziaste že desetletja s svojimi brezčasno elegantnimi in tehnološko dovršenimi puškami. Puške Titan so edine v tem cenovnem razredu, ki vam omogočajo menjavo  cevi in kalibra. 

TITAN 3® | TITAN 6® je lovska puška s klasičnim rotacijskim zapiranjem zaklepa. Puške so dobili imena po svojih sistemih zaklepa: tri ali šest zaklepnih bradavic na zaklepu se zapirajo neposredno v cev in tako predstavljajo najvarnejši sistem zaklepanja v tej kategoriji orožja. Velika kontaktna površina z velikim številom zaklepnih bradavic zagotavlja optimalno varnost.

VELIKA FLEKSIBILNOST

Večja prilagodljivost na terenu: TITAN 6® vam omogoča enostavno menjavo cevi kadar koli. V samo nekaj hitrih korakih lahko prilagodite kaliber svojega orožja, da bo ustrezal pogojem lova. Zato potrebujete samo eno puško, ki bo dobro opremljena tako za individualni lov kot za lov na pogonih.

EKSTREMNA HITROST

Boljša prilagoditev pomeni več uspeha: udarna igla se nagiba z uporabo dvojnega nateznega vodila, kar omogoča hitro in enostavno delovanje puške. Čas vžiga netilke 1,7 milisekunde je eden najhitrejših na svetu. Udobno in hitro polnjenje in praznjenje orožja prek snemljivega nabojnika poveča vašo hitrost v vseh lovskih situacijah, kar vam daje izrazito prednost

PRILAGOJENE VARIANTE

Več izbire: Individualno sestavite svoj TITAN 6® z izbiro med širokim naborom možnosti. Poleg na stotine različnih kombinacij cevi lahko izbirate med različnimi površinskimi obdelavami, sprožilci, merki in še veliko več. Če med našo standardno ponudbo ne najdete svojega sanjskega orožja, vam bomo z veseljem izpolnili tudi morebitne posebne zahteve. Za več informacij in ogled vseh variant si oglejte naš konfigurator. Izbrano konfiguracijo nam lahko pošljete na naš email info@slovarms.si in z veseljem vam bomo pripravili konkurenčno ponudbo.

NAJVIŠJA NATANČNOST

Izkoristite kar največ iz svoje puške: Zanesljivost TITAN 6® in njihova natančnost streljanja pričata o odlični kakovosti njihovega proizvodnega procesa in uporabljenih materialov. Z uporabo najnovejše tehnologije in sodelovanja s partnerji z dolgoletno tradicijo in strokovnim znanjem izdelujemo po najvišjih standardih kakovosti. Zgodbe o uspehu, zadovoljstvo strank in nadaljnji uspeh na mednarodnem trgu dokazujejo uspeh našega koncepta vsak dan.

Kombinacija sodobne tehnologije z brezčasnim elegantnim dizajnom

KALIBRI IN CEVI
Pri nakupu zamenljive cevi za TITAN 3® ali TITAN 6® se prepričajte, da se kaliber ujema z zaklepom. Če želeni kaliber spada v drugo skupino mehanizmov zaklepanja zaklepa kot trenutni, ne pozabite naročiti ustreznega zaklepa za novo cev. Ker imata kopito in zaklepišče pušk TITAN 3® in TITAN 6® enako konstrukcijo, menjava kalibra TITAN 3® na kaliber TITAN 6® in obratno ni nikakršna težava.

Če v našem konfiguratorju konfigurirate puško z zamenljivo cevjo, se morebitno potreben dodaten zaklep in/ali nabojnik samodejno doda končni ceni.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.