Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Pulsar


Pulsar: Vidi nevidno

PULSAR je del Yukon Advanced Optics Worldwide, visokotehnološke evropske skupine podjetij s sedežem v Litvi. S sedežem v severovzhodnem delu Evrope nas nenehno navdihuje okoliška narava, zeleni gozdovi, neskončni travniki in umirjene reke te dežele. Vendar nas žene strast, da vidimo, kaj je onstran vidnega, da posežemo po nevidnem in da iz pogleda naredimo nepozaben trenutek.

Ponosno nosimo naziv Narejeno v Evropi ( Made in Europe ). Večino naprednih naprav PULSAR razvijemo, oblikujemo, izdelamo, zapakiramo in pošljemo našim svetovnim distributerjem iz naših tovarn v Evropi. Razvijamo optiko in elektrooptiko z izboljšano funkcionalnostjo za profesionalne in prostočasne avanture. Vdelana in programska oprema lastne proizvodnje zagotavljata optimizacijo in bistveno kakovost naših naprav. Z nenehnimi tehnološkimi inovacijami skušamo izboljšati človekove sposobnosti ter mu zagotoviti obvladovanje in večjo uspešnost v neugodnih naravnih razmerah.

Brezkompromisna kakovost in udobje uporabe

V izjemno hitrem svetu se trudimo, da bi vam ponudili izdelke, ki bi odpravili naravne omejitve, ki vas upočasnjujejo, da bi se lahko osredotočili na tisto, kar je najpomembnejše.

Verjamemo, da veselje do vsake nove izkušnje prihaja s sposobnostjo podoživeti trenutek in ga videti na lastne oči. Želimo, da doživite celotno paleto tega vznemirjenja, zato nikoli ne sklepamo kompromisov glede kakovosti in udobja naprav PULSAR in dokazano jih odlikuje visoka uporabnost.

Vsako leto lansiramo več novih izdelkov, zato želimo biti narekovalci trendov v niši in zagotoviti večji uspeh naše skupnosti v neugodnih naravnih razmerah. Pulsarjevo profesionalno linijo izdelkov sestavljajo toplotne in digitalne naprave za dnevno in nočno opazovanje samo za civilno uporabo. (https://www.pulsar-nv.com/glo/support/export-and-sales-restriction-policy/200/)

Naša linija izdelkov vključuje:

Monokularje
Daljnoglede / Dvoglede
Strelne daljnoglede
CLIP ON adapterje

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.

Similar products