Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Termovizijski monokularji

Helion 2 XP50 Pro. Toplotna občutljivost brez primere

Termovizijsko tipalo z NETD <25 mK zagotavlja popolno prepoznavanje podrobnosti tudi v najtežjih vremenskih razmerah, ko je toplotni kontrast nizek. Najmanjše temperaturne razlike bodo jasno vidne ob padavinah, megli ali mrzlih jutrih v za termokamer najtežjih pogojih. Toplotni senzor visoke ločljivosti 640 x 480 slikovnih pik pri 17 µm. Ostro toplotno zaznavanje z bogatimi kontrasti za izboljšano prepoznavanje živali, njihovih okončin in celo najmanjših podrobnosti, kot so veje, listi, trava in teren. Zmogljiva objektivna leča F50/1.0 za dolge razdalje v kombinaciji z visoko občutljivim termovizijskim senzorjem 640x480@17µm zagotavlja izjemne zmogljivosti zaznavanja. Standardni 1,8 m visok predmet je mogoče zaznati do 1800 m daleč v popolni temi.

2,5x-20x spremenljiva povečava
Digitalni zoom, do 8x, zagotavlja izboljšano ostrenje in boljše splošno prepoznavanje predmetov na velikih razdaljah. Povečava se postopoma spreminja v 2-kratnem koraku ali neprekinjeno za resnično optimalno, prilagojeno vidno polje za določeno situacijo.

Axion 2
Pulsar Axion 2 XQ35 | Lovski oglasnik - Strelski oglasnik

Termovizijske naprave Axion 2 uporabljajo nov pristop k optimizaciji slike glede na namene in pogoje opazovanja ter zagotavljajo visokokakovosten izris tako ciljnih objektov kot ozadja. Tri stopnje ojačanja signala v kombinaciji s povezanim gladilnim filtrom ter finimi prilagoditvami svetlosti in kontrasta dajejo lovcu odlične možnosti za zaznavanje živali na velike razdalje v različnih vremenskih in temperaturnih pogojih ter ugotavljanje njenih trofejnih lastnosti. Axion je zasnovan za stalno, pogosto težko uporabo. Ohišje iz magnezijeve zlitine je lahko in hkrati močno. Ohišje zanesljivo ščiti notranje komponente termovizijske naprave pred udarci, padci, vlago, vročino ali mrazom. Hkrati kovinsko ohišje učinkovito odvaja toploto od elektronike, zmanjšuje šum slike in povečuje doslednost delovanja naprave med dolgotrajnim opazovanjem. The Axion 2 termo monokularji so opremljeni z evropskimi senzorji Lynred z ločljivostjo 384x288 slikovnih pik MODEL XQ38 (velikost pikslov 17 µm) ali pa MODEL XG35 640x480 pikslov (velikost pikslov 12 µm), ki kakovostno zajamejo koristen signal v težkih opazovalnih pogojih, kot so dež, megla in visoka atmosferska vlažnost na mestu opazovanja.

AXION 2 XQ LRF Laserski daljinomer na dolge razdalje. Razumevanje ciljne razdalje je bistven dejavnik pri sprejemanju pravih odločitev. Vgrajeni laserski daljinomer z dosegom do 1 kilometra vam omogoča merjenje razdalj v posameznih meritvah in načinih neprekinjenega skeniranja z natančnostjo ± 1 metra za hitro in brezhibno oceno situacije.

AXION XM30F

Axion XM je zasnova, ki prihrani prostor, je žepne velikosti in tehta manj kot 250 gramov. To je klasična možnost za tekoči lov in turizem. Zaradi simetrične razporeditve gumbov na zgornji plošči je naprava enostavna za prijem in uporabo tako desničarjem kot levičarjem.

Pri termovizijskih napravah Axion XM30F se dimenzije, ki prihranijo prostor, ujemajo z visokim potencialom zaznavanja. Visokokakovostna optika in termovizijski senzor z 12-mikronsko slikovno piko bosta pomagala opazovati objekt z višino 1,8 metra na oddaljenih pristopih do 1300 metrov. 

Sensor
320x240 pix. @ 12 µm (NETD <50 mK)

Hitro zamenljiva polnilna baterija APS3 zagotavlja 5 ur neprekinjenega delovanja termovizijske naprave z enim polnjenjem. Baterija se v nekaj sekundah odstrani iz ohišja baterije in zamenja z novo. Baterija se polni v posebni napravi ali znotraj naprave iz osebnega računalnika, gospodinjskega napajalnika ali power bank preko USB. Isti viri se uporabljajo za zunanje napajanje termovizijske naprave.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.