Lista Želja
0
Usporedi
0
Cart
0
Košarica Subtotal: 0,00 €
Empty cart

Swarovski

Swarovski

Wolfgang Schwarz, strasten lovec in produktni vodja pri SWAROVSKI OPTIK, je pravi poznavalec vseh pomembnih dejavnikov, ki jih morate upoštevati pri izbiri termovizijske naprave za uspešen nočni lov.

S svojimi izkušnjami ve, da je ključnega pomena zanesljivost naprave. Pri SWAROVSKI OPTIK so znani po svojih vrhunskih izdelkih, ki zagotavljajo visoko zmogljivost in kakovostno delovanje. Z njihovimi termovizijskimi napravami lahko lovci zaupajo, da bodo zanesljivo in natančno zaznavale tarče tudi v najzahtevnejših nočnih pogojih.

Poleg zanesljivosti pa je tudi natančnost izjemno pomembna. Termovizijska naprava mora omogočati jasen in natančen prikaz tarč, da lahko lovec sprejme pravilne odločitve. SWAROVSKI OPTIK se ponaša z visoko ločljivostjo in jasnostjo svojih naprav, ki omogočajo izjemno natančnost pri identifikaciji tarč.

Wolfgang Schwarz se zaveda tudi udobja in praktičnosti pri uporabi termovizijske naprave. Naprava mora biti ergonomsko oblikovana, enostavna za uporabo in prilagodljiva različnim okoljem in situacijam. SWAROVSKI OPTIK stremi k ustvarjanju naprav, ki so intuitivne za uporabo, z udobnimi ročaji in preprostimi kontrolnimi elementi, kar omogoča nemoten in učinkovit lov.

Nazadnje, Wolfgang poudarja tudi pomembnost kakovosti izdelave. SWAROVSKI OPTIK uporablja vrhunske materiale in izvaja temeljite teste, da zagotovi trajnost in vzdržljivost svojih termovizijskih naprav. To pomeni, da boste imeli zanesljivo napravo, ki vam bo služila dolgo časa in vas ne bo pustila na cedilu, ne glede na zahtevne pogoje lova.

Z Wolfgangom Schwarzem in SWAROVSKI OPTIK-om lahko lovci zaupajo, da bodo izbrali termovizijsko napravo, ki bo izpolnila vse njihove potrebe in pričakovanja ter jim omogočila uspešen lov.

S tM 35, lovci lahko zanesljivo računajo na dokazano kakovost, ki jo ponuja SWAROVSKI OPTIK. Ta termovizijski monokular in Clip-On združuje sodobno tehnologijo termovizije, kar omogoča osupljivo izboljšan vid in odgovorno lovljenje v temi.

SWAROVSKI OPTIK je prepoznan kot vrhunski proizvajalec optičnih naprav, ki postavlja visoke standarde v industriji. S tM 35 so nadgradili svojo ponudbo z inovativno termično tehnologijo, ki omogoča lovcem, da bolje vidijo v temi in zaznajo tarče, ki so sicer težko opazne s prostim očesom.

Naprava je zasnovana tako, da ponuja izjemno jasen in natančen prikaz. Z visoko ločljivostjo in zmogljivim senzorjem lahko lovci prepoznajo premike in podrobnosti v okolici tudi v popolni temi. To jim omogoča, da izboljšajo svoje lovne izkušnje in zagotovijo bolj odgovoren in uspešen lov.

TM 35 je oblikovan tako, da omogoča enostavno pripenjanje na različne vrste Swarovski strelnih daljnogledov. S svojo prilagodljivostjo je idealen za lovce, ki želijo izkoristiti prednosti termovizije, ne da bi morali zamenjati svojo obstoječo opremo.


Kot termovizijska naprava Clip-On z 1-kratno povečavo tM 35 navdušuje s svojo absolutno natančnostjo. Skupaj z vašim strelnim daljnogledom SWAROVSKI OPTIK tvori zanesljiv, celovit sistem, ki ga ni potrebno nastreliti. Stožčasta oblika pa omogoča preprosto namestitev na strelni daljnogled, tudi v temi.

Postavi Padajući Poredak
Postavi Padajući Poredak

Be informed about news and discounts

Upisivanjem svoje elektronske adrese prijavljujete se na e-novosti, kojima će vas poduzeće SLOVARMS d.o.o obavještavati o novostima u ponudi u e-shopu i trgovini, o marketinškim aktivnostima i drugim promocijama. Prijavom na e-novosti upisujete se i u bazu primatelja pogodnosti (popusti za vjernost, mjesečna nagradna igra), koje SLOVARMS d.o.o nudi svojim korisnicima.

Radi prijave na e-novosti SLOVARMS d.o.o skuplja sljedeće podatke: e-adresu, IP, a u slučaju da se prijavite kao registrirani član, i ime i prezime, adresu, telefon i datum rođenja.

Nakon slanja obrasca elektronskom poštom, na navedenu ćete adresu primiti potvrdu primitka – njenim ćete potvrđivanjem do opoziva biti prijavljeni na e-novosti SLOVARMS d.o.o (tzv. opt-in odobrenje). Kad god želite možete pismeno ili klikom na gumb Odjava u e-novostima zatražiti da operater osobnim podacima trajno ili privremeno prestane koristiti vaše osobne podatke u svrhu izravnog marketinga. Vašem će zahtjevu biti udovoljeno u roku 15 dana od primitka zahtjeva, kako nalaže zakon. Možete zatražiti i prijenos ili upoznavanje s podacima.

Operater SLOVARMS d.o.o se obavezuje da će podatke brižno čuvati u skladu sa zakonom koji uređuje čuvanje osobnih podataka.

Pošiljatelj e-novosti i operater vašim osobnim podacima je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Provjerite Pravilnik o privatnosti.