slovenia croatian italian

Več pogledov

Samodejna kamera Boly Guard MG883G - 14M HD, 2 smerna komunikacija

Zaloga: Na zalogi

Cena: 339,00 €

Akcija: 265,00 €

Hiter predogled

Najnaprednejša lovska kamera Boly Guard MG883G - 14M  HD 2 smerno komunikacijo.

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Podrobnosti

Lovska kamera slika v visoki resoluciji 14 MPix in zajema video posnetek v HD ločljivosti z zvokom. Kamera deluje v vseh najhitrejših omrežjih, kar zagotavlja sprejemanje slik v realnem času.
Samodejna kamera ponoči koristi IR nevidno osvetlitev z diodami 940nm. V temi je popolnoma neopazna za živali in ljudi. Zaradi smogljivih IR diod, je ponoči doseg nevidne osvetlitve in zato kvalitetne slike vse do 25m. V trenutku nastanka slike, to samodejno pošlje preko MMS sporočila na izbrane tel. številke (do 4 različne št.) ali na več elektronskih naslovov.

NOVO! Prejemanje slike na zahtevo, ki jo oddamo preko SMS sporočila! Ta enkratna funkcija nam pride zelo prav, kadar želimo nadzorovati večje in kameri oddaljene površine, ki jih senzor gibanja ne doseže več. Kamero lahko postavimo na veliko oddaljenost površine, ki jo želimo nadzorovati. Ko želimo videti, kaj se tam ob doloženi uri dogaja, pošljemo SMS z ukazom #t# in kamera nam bo takoj posnela in poslala sliko. Primer praktične uporabe je, ko želimo nadzorovati velik pašnik in nas ob določenii uri zanima, kaj se na njem pase, na razdalji 100m. Kameri pošljemo ukaz in ta nam vrne sliko trenutnega dogajanja, tudi tistega, ki je izven dosega senzorja gibanja.

Ima podaljšano, gibljivo anteno za brezhibno delovanje v področjih s šibkejšim GSM signalom. Senzor gibanja zaznava vse do razdalje 30m. Odlično kvaliteto podnevi barvnih in ponoči črnobelih slik omogoča 14 milijonov slikovnih točk zmogljiv senzor. Na sliki je zabeležen čas nastanka slike, temperatura okolice in lunina mena. Za lažjo usmeritev kamere, je vgrajem laserski usmerjevalec. Podpira do 32MB velike SD pomnilne kartice. Za samodejno pošiljanje slik potrebuje SIM kartico poljubnega operaterja. Za delovanje potrebuje 4 standardne AA baterije (lahko tudi polnilne), za povečanje avtonomije delovanja pa lahko vstavite 8 AA baterij ali kamero priključite na zunanje 6V napajanje. Boly Guard MMS kamera je zelo majhna, kompaktna, dimenzij: 130 x 800 x 45mm.
 

Upravljamo jo z brezžičnim daljincem ali na daljavo z brezplačno aplikacijo BGTools za vse pametne telefone. 

Kamera je primerna za nadzor lovišča, krmišč, doma, vikenda, gradbišča itd., saj je odporna na vse vremenske vplive. Vsak trenutek boste obveščeni o dogajanju v območju njenega nadzora. 1 LETO GARANCIJE!

Lastnosti:

  • 3G hitrost, podpira vsa omrežjal 4G/3G/2G 
  • Potografije visoke resolucije 14MP in video v HD ločljivosti 720P HD 
  • Pošlje MMS na mobilni telefon ali email
  • 30m razdalja detekcije
  • 25 m razdalja osvetlitve z nevidnimi diodami
  • na voljo brezplačna aplikacija za pametne telefone Android in IPhone
  • upravljanje kamere na daljavo