Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Fluna Gun Coating 100ml razpršilec

FLUNA GUNCOATING je visoko zmogljivo keramično mazivo nove generacije za vse vrste strelnega orožja in nožev.

Cena: 13,90 €

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Imate vprašanje o Fluna Gun Coating 100ml razpršilec?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

Fluna Gun Coating 100ml razpršilec

Cena: 13,90 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

FLUNA GUNCOATING je visoko zmogljivo keramično mazivo za vse vrste strelnega orožja in nožev.

Fluna Tec Gun je baziran na visoko zmogljivi tekoči keramiki, ki poleg odlične nege in zaščite orožja zagotavlja še vrsto tehničnih prednosti: znatno zmanjšuje trenje, kar omogoča gladko drsenje zaklepov in bolj gladko proženje, odporen je na drgnjenje, se ne cedi, zato trajno ščiti in konzervira orožje. Na dotik je suh in se ga z roko ne da obrisati, tudi v primeru, ko z roko držimo za cev orožja. Znoju ne dovoli prodreti do kovine, zato nudi bronuri popolno zaščito pred korozijo.

Fluna Tec Gun je brez barve in vonja, na površinah pa pušča lep, svilnato mat videz. Tudi starejše orožje bo po uporabi tega izdelka videti ponovno lepo. Fluna Tec Gun se lahko uporablja na skoraj vseh površinah kot npr.: jeklo, les (lakiran), izdelki iz gume, plastike in litega železa. Lahko ga uporabljamo tudi za površinsko zaščito srebrnih in zlatih izdelkov. Fluna Tec Gun ima številne tehničnih prednosti v primerjavi z drugimi izdelki za nego orožja. Pri nizkih temperaturah se viskoznost ne poveča, orožje deluje brezhibno tudi pri temperaturah do -40°C. Produkt ohranja svoje lastnosti celo pri temperaturi do +750 °C. Ima odlične drsne lastnosti, čeprav je površina na videz suha. Velika prednost tega izdelka je tudi v tem, da ne izhlapeva s površine orožja tudi po več sto strelih.

Fluna Tec Gun učinkovito preprečuje »lepljenje« gibljivih delov in zaradi tega upočasnjeno repetiranje orožja. Fluna Tec Gun se ne meša z ostanki smodnika in ne ustvarja šmira, kot se to dogaja pri klasičnih oljih. Fluna Tec Gun preprečuje ostankom smodnika, svinca, bakra, tombaka, da bi se lepili na orožje. Ob redni uporabi tega produkta pa je čiščenje in negovanje orožja mnogo hitrejše in enostavnejše.

Fluna Tec Gun se lahko uporablja samo na temeljito očiščenem orožju. Kovinski deli morajo biti popolnoma razmaščeni pred uporabo, tako da se lahko keramični delci oprimejo neposredno na jeklo. To najlažje storimo z Fluna Gun Degraser-jem Z uporabo razpršilca na površino orožja razpršimo tanek film, ki ga nato s krpo (krpe iz mikrovlaken so se pokazale kot najboljše) enakomerno razmažemo tako, da na orožju ostanek tanek sloj premaza. Fluna Tec Gun se bo posušil v roku 30 min, po 2 urah pa se bo v celoti utrdil.

Pred uporabo Fluna Tec Gun za zaščito cevi moramo cev prej temeljito očistiti. Fluna Tec Gun nanesemo na krpico in jo nato večkrat povlečemo skozi cev. Za zaščito orožja se priporoča uporabo izdelka v obliki razpršilca, za zaščito in obdelavo manjših delov pa priporočamo uporabo plastičnih stekleničk.

Pred uporabo natančno preberite etiketo in upoštevajte navodila za uporabo!

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.