slovenia croatian italian beta

NAGRADNA IGRA »OCENI IN ZADENI«

PRAVILA NAGRADNE IGRE

 

1.člen: POGOJI SODELOVANJA

Organizator SLOVARMS d.o.o., Kraška cesta 67, 6215 Divača organizira nagradno igro »OCENI IN ZADENI«. Nagradna igra se prične prvo soboto, v mesecu decembru in traja do prve sobote v decembru naslednjega leta. V nagradni igri sodelujejo vsi kupci spletne trgovine SLOVARMS.SI, ki kupljeni izdelek v spletni trgovini ocenijo.

 

2.člen NAGRADA

Nagrada je nakupni bon »SLOVARMS« v rednosti 100€ neto.

 

3. člen ŽREBANJE

Javno žrebanje se bo izvedlo prvo soboto v mesecu decembru, ob 12 uri, v poslovalnici Slovarms d.o.o., Kraška cesta 67, 6215 Divača. Žrebanje bo mogoče spremljati v živo v poslovalnici. Vsa imena sodelujočih pri žrebanju se bo vstavilo v neprosojno posodo iz katere se bo izžrebalo samo en listič z imenom zmagovalca. Ime zmagovalca bo objavljeno na spletni strani www.slovarms.si . Izžrebani kupec bo obveščen po elektronski pošti.

 

4. člen SPLOŠNA DOLOČILA

Kupec, ki je izžreban, dovoljuje objavo svojega imena na spletni strani www.slovarms.si.

Nagradni bon je mogoče koristiti za nakup izdelkov v poslovalnici SLOVARMS d.o.o., Kraška cesta 67, 6215 Divača ali za nakup v spletni trgovini Slovarms.si. Nagradni bon ni zamenljiv za gotovino in ne velja za izdelke v posebni akciji. Nagradni bon je veljaven 30 dni od dneva žreba.

Akontacijo dohodnine na prejeto nagrado plača organizator. Pred prevzemom nagrade, je zmagovalec dolžan predložiti fotokopijo osebnega dokument in davčno številko, kar lahko stori tudi po elektronski pošti. V nasprotnem primeru, mu nagrada ne bo izplačana.

Vse morebitne spore in nesporazume rešuje vodstvo podjetja. Odločitev vodstva je dokončna. VODSTVO SLOVARMS d.o.o.