close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Dvogledi

Povečava

Daljnogled oziroma dvogled, je eden najpomembnejših delov opreme vsakega lovca, saj je brez njega praktično nemogoče natančno opazovati in oceniti žival. Vsi daljnogledi imajo že v imenu dva bistvena podatka o sestavi in sicer: povečavo in premer leče. Naprimer dvogled z oznako 8×56 ima 8-kratno povečavo ter 56 mm lečo. Najpogosteje povečave za lov so od 7-krat do 12-krat. V tem razponu povečave, lahko povprečen lovec še zmore uporabljati dvogled brez prislona in mu tresljaji rok ne povzročajo težav pri opazovanju. Velikost izhodne leče objektiva določa, koliko svetlobe bo zajemal kateri daljnogled. Praviloma ima dvogled z lečo 56 mm, večjo svetlobno prepustnost, kot tisti z izhodno lečo 42 mm. Takšen dvogled je zato primernejši za uporabo v slabih svetlobnih pogojih, ima pa na račun velike izhodne leče, tudi večjo težo in je zato manj primeren za npr. lov na zalaz ali lov v visokogorju. V kolikor potrebujete nasvet pri izbiri dvogleda, nas lahko kontaktirate preko emaila info@slovarms.si ali na telefosnko številko (05) 620 22 08.

Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Padajoče
na stran
Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.