Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

BRESSER

BRESSER

Razširite svoj obzor in odkrijte nekaj novega - BRESSER že od leta 1957 izkazuje vizionarsko strast do sveta dolgih in bližnjih optičnih naprav. Naši kupci lahko izkoristijo našo več desetletno izkušnjo. Združujemo svoje znanje in dobro mero strasti, da nenehno razvijamo nove izdelke, ki pomagajo radovednim ljudem po vsem svetu, da se podajo na svoje lastne raziskovalne pohode.

Doživite veselje narave s BRESSER-jem

Naša široka paleta različnih izdelkov pomaga svetu, da vidi več. Teleskopi, mikroskopi, daljnogledi, nočni vid, opazovalni daljnogledi ter oprema za fotografski studio, vremenske postaje in dodatki. Vaš novi vrhunec iz našega programa astronomije, mikroskopije, športne optike, elektronike na prostem, fotografskih studiev ali vremenskih postaj in časovnikov je pripravljen, da vam ponudi nove uvide! Močne, dobro znane blagovne znamke BRESSER, EXPLORE SCIENTIFIC, NATIONAL GEOGRAPHIC, UNIVERSITY OF OXFORD, PULSAR, Vixen, LUNT Solar Systems in Nexcope so zagotovilo za kakovost.

Če ste športni navdušenec, popotnik ali ljubitelj narave, boste zagotovo cenili kakovosten dvogled. In prav to vam ponuja BRESSER - vrhunske dvoglede, ki so narejeni po najvišjih standardih kakovosti in so cenovno dostopni.

BRESSER dvoglede so opremljeni z najnovejšimi optičnimi tehnologijami, ki zagotavljajo jasno in ostro sliko. Večplastna prevleka leč zmanjšuje bleščanje in povečuje kontrast, tako da lahko vidite tudi najbolj drobne podrobnosti. Vrhunska kakovost izdelave in trpežni materiali zagotavljajo dolgo življenjsko dobo dvogledov, zato lahko svoj novi pripomoček za opazovanje uporabljate leta in leta.

BRESSER ponuja široko paleto dvogledov, ki ustrezajo vsem potrebam in proračunom. Izberete lahko med različnimi velikostmi leč, povečavami in barvami. Dvogledi so primerni za številne dejavnosti, kot so opazovanje ptic, lov, planinarjenje, pohodništvo in še več.

Ne glede na to, ali ste izkušen uporabnik dvogleda ali pa ga prvič kupujete, boste v BRESSERju našli kakovosten izdelek po ugodni ceni. Izberite svoj novi dvogled danes in uživajte v opazovanju narave!

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.