slovenia croatian italian beta

Več pogledov

G-line smart scope adapter

OCENI IN ZADENI 100 €!

Zaloga: Na zalogi

179,90 €

Hiter predogled

G line Smart Scope Adapter je pripomoček, ki omogoča fotografiranje in snemanje video posnetkov s pametnimi telefoni skozi strelni daljnogled. Premišljena zaslova, inovativnost, tehnološka dovršenost in kvalitetna izdelava  so omogoćili, da g-line adapter uporabniku nudi opisane možnosti. G-line adapter deluje v vseh vremenskih pogojih, lahko pa ga uporabljate na puškah vseh kalibrov. (tudi magnum)

https://www.youtube.com/watch?v=z5HvD4vsX2U

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Podrobnosti

G line Smart Scope Adapter je pripomoček, ki omogoča fotografiranje in snemanje video posnetkov s pametnimi telefoni skozi strelni daljnogled. Premišljena zaslova, inovativnost, tehnološka dovršenost in kvalitetna izdelava  so omogoćili, da g-line adapter uporabniku nudi opisane možnosti. G-line adapter deluje v vseh vremenskih pogojih, lahko pa ga uporabljate na puškah vseh kalibrov. (tudi magnum). Adapter je izdelan v Sloveniji v skladu z vsemi evropskimi standardi in je iz materjalov, ki jih je mogoče reciklirati.

Primerni strelni daljnogledi:
G-line smart scope adapter se lahko uporablja na vseh strelnih daljnogledih, ki imajo premer okularja med 38mm in 43mm. Z njim je mogoče nastavljati odaljenost kamere v telefonu od 65mm - 100mm.

Primerni pametni telefoni:
iPhone 5/5s
iPhone 4/4s
iPhone 5c
Samsung Galaxy S4
Samsung Galaxy S4 mini
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S3
Samsung Galaxy S3 mini
Samsung Galaxy S2
Samsung Galaxy Note 2
Samsung Galaxy Note3
Samsung Galaxy Core i8260
Samsung Galaxy Xcover 2
Sony Xperia Z1
Sony Xperia Z1 compact
Sony Xperia C6603
LG G2 HTC
HTC One 2013