close

Težko pričakovana Rex Delta 9x19 končno na zalogi. V prodaji od ponedeljka 17.06.2019 dalje. Cena: 520 € Preveri zdaj!

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Aimpoint

Padajoče
 • Aimpoint Hunter H30L
  Aimpoint H30L je idealen za uporabo na puškah standardnih in magnum kalibrov. Montaža je možna z klasičnimi 30mm obročki.
 • Aimpoint Micro H1
  Aimpoint Micro H1 je lahka in robustna optična pika primerna za montažo na vsako orožje.
 • Aimpoint Micro H-2

  Aimpoint Micro H2 je lahka in robustna optična pika primerna za montažo na vsako orožje. Original montaža za piccatiny / weaver. Možnost izbire drugega tipa montaže

 • Aimpoint H34S

  The sleek and modern design of the Aimpoint H34S makes this sight the perfect choice for compact or lightweight firearms. Ideal for use on standard or short action rifles, as well as shotguns and magnum handguns. It can be mounted using any standard 34 mm rings. This sight belongs to the new Hunter series of sights.

  This sight has a 34 mm tube diameter for an exceptional optical performance. Due to its length, we recommend this sight for use on standard or short action rifles, as well as semi-automatic rifles, combination rifles, drilling and magnum handguns.

  Velikost pike: 2MOA

 • Aimpoint Hunter H30S

  Optični podatki:
  Vir svetlobe je rdeča LED dioda, ki je popolnoma varna za oči. Valovna dolžina je 650Nm, velikost pike pa le 2moa. Optika ima večslojne, anti-refleksne premaze leč. 

   

  Mehanski podatki:
  Ohišje je narejeno iz izredno odpornega aluminija, katerega površina je anodizirana. Temperatura delovanje je med -30 in +60 stopinjami, je popolnoma vodotesen, ter brez paralakse. Skupna dolžina naprave je 197mm, teža pa 225g.

  https://www.youtube.com/watch?v=2Wl0cCVSpyQ#action=share

Padajoče

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Bergara repetirne puške so orožje s posebnimi značilnostmi zaradi svoje visoke tehnologije, kakovosti uporabljenih materialov in predvsem modularnosti, ki jih ponujajo. Repetirna puška vas bo navdušila z gladkim delovanjem zaklepa in izvrstnim sprožilnim mehanizmom. Zaklep se zapira z dvema robustnima bradavicama, 90* kot zaklepa pa vam omogoča namestitev vseh vrst montaž. Puška je dobavljiva z snemljivim nabojnikom, kapaciteta pa je 5 nabojev.

Superiorni zaklep in prosto-plavajoča cev tvorita unikatno, precizno puško, ki je dosegljiva za vsak žep. 

CALIBERS
6,5 Creedmoor
6,5 Creedmoor
.308 Win.
.308 Win.
BARREL LENGTH
22”
24”
20”
24”
THREAD
 
M15x1
M18x1
M15x1
M18x1
MUZZLE
Ø 19 mm
Ø 21,2 mm
Ø 19 mm
Ø 21,2 mm
TWIST
1:8”
1:8”
1:10”
1:10”

http://www.bergararifles.com/en/rifles/detalle-rifle.php?rifle=B14+HMR

OPTIKA NI VKLJUČENA V CENO!

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.