Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

DDoptics Nachtfalke III 2,5-15x50 A4N MRAD

DDoptics Nachtfalke III 2,5-15x50 A4N MOA - Nov križ 4

30 let garancije

Cena: 1.069,00 €

Akcijska cena 1.015,00 €

* Obvezna polja

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Obroki:

 • 36 x 29.48 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 48 x 22.86 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 3 x 322.23 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 6 x 162.51 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 12 x 82.66 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 24 x 42.76 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.

Imate vprašanje o DDoptics Nachtfalke III 2,5-15x50 A4N MRAD?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

DDoptics Nachtfalke III 2,5-15x50 A4N MRAD

Cena: 1.069,00 €

Akcijska cena 1.015,00 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Lastnosti DDoptics strelnih daljnogledov Gen III:

kupole za nastavitev križa so kovinske (ne plastične)
CT glass - briljantna slika in nizka disperzija
double scale (doubleturn))
zerostop za ASV (možnost blokiranja balističnega stolpca na  - ko je nastreljen)
korak nastavitve križa 1/4 MOA ( 7mm na 100m) 
nov design obroča za nastavitev povečave

nova mrežica 4 z bolj občutljivimi palicami
absolutna natančnost klikov
prepustnost svetlobe do 94,7%
brezstopenjsko nastavljiva kompenzacija paralakse
samodejna osvetljena pika na voljo IFiber ter osvetlitev, ki je primerna za naprave za nočno opazovanje

Idealen strelni daljnogled za vse razdalje!

Velika povečava in izjemna svetlobna propustnost
Lov na velikih odprtih terenih zahteva dobro strelno optiko. Velika povečava omogoča strele na velike razdalje, vendar je izjemno pomembno da ima optika pri velikih povečavah še vedno dobro svetlobno propustnost. Veliko vidno polje, dobra robna ostrina in zelo majhna robna črnina na okularju pa vam omogočata tudi strel na manjše razdalje in na bežečo divjad.

Tudi pri 15-kratni povečavi, posebni premazi onemogočajo odseve in lomljene slike. Tako je Nachtfalke 2,5-15x56 mogoče uporabiti tudi kot spektiv in z njim oddati strel na največje razdalje.

Hunting A4N osvetljen križ z pametno osvetlitvijo IFiber
Strelni daljnogled 2,5-15x56 HDX je opremljen z tankim in moderno zasnovanim lovskim križem 4 N.

New reticle 4N for minimal target concealment
Če pogledamo skozi novo generacijo strelnega daljnogled Gen III, strelec takoj opazi praktično zasnovo:
Križ je oddebeljen levo, spodaj in desno od centra, vendar dovolj narazen da ne pokriva tarče. Velika prednost, zlasti za lov v slabih svetlobnih pogojih, saj je cilj le minimalno zatemnjen in optimalno podpira hitro in varno streljanje.

Križ je pozicioniran v drugem vidnem planu in se z večanjem povečave ne debeli 

Novosti:
Kaj je novega pri strelnih daljnogledih DDoptics gen3?  
1. Zamenjan je bil obroček za večanje povečave, hkrati ima precej boljši oprijem. 
2. Križ German 4 je bil modificiran tako, da ima oddebeljene krake krajše i z tem nudi večjo preglednost okoli samega centra križa
3. Turreta za nastavitev križa je popolnoma izdelana iz kovine (večina evropskih daljnogledov ima plastičnega) ter podpira funkcije doubleturn and zerostop.

   
Robust adjustment mechanics for the hard use with zerostop & ASV 
Turrete za premikanje križa strelnega daljnogleda DDoptics generacije III, so izdelana iz robustne aluminijeve zlitine in nimajo plastičnih delov. Vsi aluminijasti deli so obdelani z novim, ne sijočim DDoptics fino-črnim eloksiranim premazom. Mehanizmi za prilagajanje so bili spremenjeni v taktično različico, kar pomeni, da niso le zelo odporni na udarce in so popolnoma neprepustni, temveč tudi trdi in tako zaščiteni pred nenamernim obračanjem.

Adjustment range of the reticle adjustment

Daljnogled ima korak nastavitve križa 0.1mrad . .
Razpon nasrtavitve križa na 100m: 18,4 MRAD - 184 clicks - 1,8m
Adjustment range / click on 100m: 1cm
Adjustment range / click on 200m: 2cm
Adjustment range / click on 300m: 3cm
Adjustment range / click on 900m: 9cm

Reticle adjustment with zerostop
The amount of click adjustments can be seen on the double scale (doubleturn) of the hight adjustment tower and be adjusted accordingly. After test shooting the reticle adjustment can be put on zero. Then the zerostop ring is turned until the stop. After that the zero adjustment is adjusted via the zerostop ring from below in order to reach an impact at the position zero. From the position zero different target distances can be preadjusted with a marker system, provided that one knows how to use it. The lateral adjustment tower has two opposing scales. That way the reticle can be preadjusted according to wind direction and wind intensity or a possible movement of the target starting at the zero position.

-

Tehnične specifikacije:

Gewicht 640 g
Generation III
Vergütung HDX III
Vergrößerung 2,5-15x
Objektivdurchmesser Linse 50 Ø der Linse in mm
Austrittspupille Ø in mm 10,56-3,04 mm
Daemmerungszahl 11,2-28,3
Sehfeld 100m 13,5-2,2 m
Sehfeld 109yd No
Augenabstand in mm 88-89 mm
Dioptrienausgleich -3 bis +3
Absehen New Absehen 4
Leuchtpunkt II Yes
Absehen Bildebene 2. Bildebene
Absehenverstell / Klick 1klik /1cm - 100m
Absehenverstellung (Skalierung) doppelt
Max. Verstellweg +-38,75 MOA
Parallaxenausgleich 20-500 - ∞
Oberfläche fine black
Mittelrohr Ø in mm 30 mm
ASV Zerostop Ja
Objektiv Ø außen in mm 58
Okular Ø in mm 40,5 mm
Gesamtlänge in mm 361,5 mm

Daljnogled ima tudi možnost "pametne" osvetlitve DDoptics IFiber

-

Katere so prednosti nove tehnologije DDoptics IFiber?

Več udobja in varnosti brez prilagajanja. Uporaba osvetljene pike je enostavnejša kot ponavadi. Preprosto obrnite gumb za brezstopenjsko nastavitev osvetljene optične točke na želeno svetlost. To je to! Vaš novi, inteligentni IFiber bo naredil ostalo.

Vaše gibanje aktivira osvetljeno piko. (Motion control - Nadzor gibanja)

Zelo sodobno pozicijsko in gibalno tipalo zaznava vsako gibanje in pozicijo optike. Krmilnik interpretira te podatke tako, da je piksel za osvetlitev lahko kjer koli je to potrebno. Na ta način se maksimalna moč varčuje..

Funkcija gor in dol (Angle-Control)

Če presegate kot 45 stopinj (višje ali nižje), osvetlitev preveri, če streljate navzgor ali navzdol. Če se po nekaj minutah ne vrnete v normalno mesto za streljanje, se osvetlitev ugasne, oziroma preide v način mirovanje.

Način prevoza (nadzor položaja in krmiljenje kota)

Med transportnim načinom (obešanje puške na ramo ali leži na strani) se osvetlitvena pika ne aktivira s premikom. Ko optiko privedete v običajen položaj streljanja, se IFiber Controller ponovno odzove na gibanje. Kratek vlečenje ali nagibanje znova aktivira osvetlitev v predhodno nastavljeni svetlosti (IFiber-Memory-Control).

Kako deluje IFiber:
Logični odgovor je: najsodobnejša mikro tehnologija. Novi kontroler za osvetlitev je opremljen z najsodobnejšo mikro tehnologijo. Z ultra modernim senzorjem gibanja in položaja se zabeleži vsako gibanje in položaj optike. Te informacije zaznava krmilnik, da vam omogoča, da je pika osvetlitve na voljo, ko jo potrebujete, hkrati pa prihranite največjo količino energije. Ta nadzor ima porabo energije, ki ni višja od samopraznjenja baterije.

Če IFiber v več kot treh urah ne opazi nobenih dejavnosti, se lahko elektronika popolnoma izklopi. Tako krmilnik omogoča popolno zaščito baterije. Po izklopu ni mogoče aktivirati brez vaše pomoči. V tem stanju je vaša baterija čim bolj zaščitena pred izpraznitvijo s strani potrošnika (Controller, light).

Znova zaženite prek ponastavitve

Če želite znova zagnati osvetlitev, postavite gumb za osvetlitev na ničelno mesto za dve sekundi. Po tem lahko osvetlitveno piko znova uporabite kot običajno.

.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.