Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

DDoptics Nighteagle V6 2,5-15x50

DDoptics Nighteagle V6 2,5-15x50
Taktično/lovski strelni daljnogled velikih zmogljivosti.

30 let garancije

Cena: 995,00 €

Akcijska cena 945,00 €

* Obvezna polja

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Obroki:

 • 36 x 30.32 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 48 x 23.51 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 3 x 331.4 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 6 x 167.14 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 12 x 85.02 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 24 x 43.98 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.

Imate vprašanje o DDoptics Nighteagle V6 2,5-15x50?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

DDoptics Nighteagle V6 2,5-15x50

Cena: 995,00 €

Akcijska cena 945,00 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Strelni daljnogled DDoptics Nighteagle V6 2,5-15x50  je zelo zmogljiv taktičen daljnogled, z 6x razponom med najmanjšo in največjo povečavo. Z 2mm debelimi stenami ohišja, dosega vojaške standarde po robustnosti. Turrete za uravnavanje križa so kovinske in ne vsebujejo plastičnih delov, tako kot daljnogledi drugih evropskih znamk. Vsi aluminijasti deli daljnogleda pa so prevlečeni z eloksiranim premazom DDoptics.Dobro definiran križ je dovolj tanek, da ne pokriva tarče na velike razdalje, kliki pa so tako natančni da zagotavljajo 100% ponovljivost.

Hitra prilagoditev z zerostop
Število klikov je vidno na dvojni skali nastavitvene turrete. (doubleturn). Po končanem pristreljevanju, turrete postavite na ničlo. Za streljanje na različne razdalje, si lahko pomagate z obarvanimi markerji, podobno kot ima to Swarovski optika.

Bočna nastavitev z nasprotnimi lestvicami
Bočno premikanje križa ima 2 ločeni skali. Prva služi za nastrelitev puške, z drugo pa lahko popravite lego zadetka, glede na moč in smer vetra.

Duplex je postavljen v drugem vidnem planu in se z večanjem povečave ne debeli.
Križ Duplex tactical je v drugem vidnem planu in se z povečavo ne debeli, prave lastnosti pa ima pri 10x povečavi. Na ta način, križ pokriva le 3,91mm na razdalji 100m in ima pri največji povečavi (30x) še vedno 1,1m vidnega polja na 100m. Korak nastavitve križa je 1/8 MOA (minute of angle) na klik, kar je enako 3,56mm na 100m. 
Skupni seštevek klikov:

 • 470 clicks
 • equals 58,75 MOA
 • equals 29,37 MOA per side

.

Nastavitev paralakse
Paralaksa je nastavljiva že od 25m dalje, kar omogoča briljantno sliko na vseh razdaljah in izniči možnost premikanja strela.

Skoraj neuničljiv
Dušikovo polnilo Nachtfalke 5-30x50 T zagotavlja vodotesnost (0,3 kg / cm2) in ščiti pred notranjo kondenzacijo. Groba uporaba skoraj ne more poškodovati optike (premer tube 30 mm, dolžina: 348 mm), ker je izdelana iz duraluminija (70%), medenine (20%) in jekla (10%). Zunanje stene so dobele 2mm. Odpornost na udarce je do 1000 G ali 6500 Joula. Optika deluje tudi pri ekstremnih temperaturah (+80 stopinj Celzija do -20 stopinj Celzija).

Najmanjša oddaljenost očesa in nastavitev dioptrije
Najmanjša oddaljenost očesa je pri tem daljnogledu kar 89mm, kar mu omogoča uporabo tudi na MAGNUM kalibrih. Za spremembo iz najmanjše na največjo povečavo je potreben le 3/4 obrat. Dioptija je nastavljiva (-3 to +4), okular pa zaščiten z mehko gumo.

Najboljša svetlobna točka za način osvetlitve ozadja/mraka/nočnega vida

Križ daljnogleda je osvetljen. Zahvaljujjoč fiber tehnologiji, postane osvetlitev nemoteča, celo v popolni temi. Osvetlitev je mogoče zatemniti do te mere, da je človeško oko zazna le v popolni temi. Pod 4 stopnjo pa je pika vidna le še z nočno napravo. Ko je pika (osvetlitev) ugasnjena, pa je križ popolnoma uporaben.


Daljnogled ima tudi možnost "pametne" osvetlitve DDoptics IFiber

-

Katere so prednosti nove tehnologije DDoptics IFiber?

Več udobja in varnosti brez prilagajanja. Uporaba osvetljene pike je enostavnejša kot ponavadi. Preprosto obrnite gumb za brezstopenjsko nastavitev osvetljene optične točke na želeno svetlost. To je to! Vaš novi, inteligentni IFiber bo naredil ostalo.

Vaše gibanje aktivira osvetljeno piko. (Motion control - Nadzor gibanja)

Zelo sodobno pozicijsko in gibalno tipalo zaznava vsako gibanje in pozicijo optike. Krmilnik interpretira te podatke tako, da je piksel za osvetlitev lahko kjer koli je to potrebno. Na ta način se maksimalna moč varčuje..

Funkcija gor in dol (Angle-Control)

Če presegate kot 45 stopinj (višje ali nižje), osvetlitev preveri, če streljate navzgor ali navzdol. Če se po nekaj minutah ne vrnete v normalno mesto za streljanje, se osvetlitev ugasne, oziroma preide v način mirovanje.

Način prevoza (nadzor položaja in krmiljenje kota)

Med transportnim načinom (obešanje puške na ramo ali leži na strani) se osvetlitvena pika ne aktivira s premikom. Ko optiko privedete v običajen položaj streljanja, se IFiber Controller ponovno odzove na gibanje. Kratek vlečenje ali nagibanje znova aktivira osvetlitev v predhodno nastavljeni svetlosti (IFiber-Memory-Control).

Kako deluje IFiber:
Logični odgovor je: najsodobnejša mikro tehnologija. Novi kontroler za osvetlitev je opremljen z najsodobnejšo mikro tehnologijo. Z ultra modernim senzorjem gibanja in položaja se zabeleži vsako gibanje in položaj optike. Te informacije zaznava krmilnik, da vam omogoča, da je pika osvetlitve na voljo, ko jo potrebujete, hkrati pa prihranite največjo količino energije. Ta nadzor ima porabo energije, ki ni višja od samopraznjenja baterije.

Če IFiber v več kot treh urah ne opazi nobenih dejavnosti, se lahko elektronika popolnoma izklopi. Tako krmilnik omogoča popolno zaščito baterije. Po izklopu ni mogoče aktivirati brez vaše pomoči. V tem stanju je vaša baterija čim bolj zaščitena pred izpraznitvijo s strani potrošnika (Controller, light).

Znova zaženite prek ponastavitve

Če želite znova zagnati osvetlitev, postavite gumb za osvetlitev na ničelno mesto za dve sekundi. Po tem lahko osvetlitveno piko znova uporabite kot običajno.

.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.