Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Kahles K624i 6-24x56i

Strelni daljnogled Kahles K624i 6-24x56i.
http://www.kahles.at/en/

Cena: 2.700,00 €

Akcijska cena 2.439,00 €

* Obvezna polja

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Obroki:

 • 48 x 58.84 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 36 x 75.45 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 24 x 108.76 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.
 • 12 x 208.94 €
  Prikazan je informativni izračun cen za plačilo prek ponudnika Leanpay, ki omogoča obročno odplačevanje do 48 obrokov in 5.000 EUR, ter ne vsebuje dodatnih stroškov.

Imate vprašanje o Kahles K624i 6-24x56i?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

Kahles K624i 6-24x56i

Cena: 2.700,00 €

Akcijska cena 2.439,00 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Tehnične specifikacije:

Magnification: 6 - 24
Objective lens diameter: 56 mm
Field of view: 6.8 - 1.7 m/100 m
Eye relief: 90 mm
Diopter compensation: +2 / -3.5 dpt
Twilight factor (DIN 58388): 18.3 - 36.7
Impact correction per click: 0.1 MIL
Parallax adjustment: 50 till ∞
Adjustment range (E/W): 2.5 / 1.1 m
Tube diameter: 34 mm
Length: 405 mm
Weight: 950 g
Reticle in focal plane: 1
Illuminated: yes
Warranty: 10 years

1st focal plane

When viewing the reticle in the first image plane, the reticle size also changes when the magnification is changed. The bar spacing and the coverage range remain the same

Main tube 34 mm

The main tube has a diameter of 34 mm which is the standard for tactical scopes.

Adjustment direction CW or CCW

Depending on the model, elevation and windage are working clockwise (= cw) or counter-clockwise (= ccw)

MOA or MIL

Depending on the model the clicks are in MOA or in MRAD. ¼ MOA corresponds to a shift of the point of impact of 0.741 cm/ 100 m. 0.1 MRAD corresponds to a shift of the point of impact of 1 cm/ 100 m

Windage left or right

Superior handling and ergonomics thanks to the unique arrangement of operating elements

Due to the unique arrangement, all operating elements can easily and comfortably be operated with the intuitively preferred hand. Without having to reach over the riflescope or having to move out of the shooting position, all relevant information is always in the visual field. All riflescopes of the K-series have the parallax wheel integrated into the elevation turret.

The patented central arrangement on top of the riflescope makes right and left-handed operation equally comfortable.

Ergonomically the windage is perfectly placed on the left side for right-handed shooters and on the right side for left-hand shooters.

Zero Stop

The Zero Stop or mechanical stopping point is 3 or 4 clicks below the zero indicator and can be activated after having zeroed the scope. This feature allows to find intuitively and quickly the zero indicator (e.g. in bad light conditions) and to adapt perfectly to special circumstances, such as e.g. high temperatures or very close targets.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.