Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Hybrid

GRS Hybrid

Izkušnje iz mnogih let vojaškega streljanja na dolge razdalje so položene v razvoj tega kopita. GRS Hybrid ima vse, kar potrebujete, da izboljšate svoje streljanje

Zadnji del kopita in prednji del sta opremljena s posebno površino in izrezom, namenjenim streljanju s strelskimi blazinicami. To zagotavlja izjemno stabilnost puške med streljanjem. Prednji del je tudi 50 mm daljši od standardnega športnega kopita, kar olajša namestitev bipodov in omogoča dosego popolnega ravnotežja pri uporabi različnih podstavkov. Kot pri vseh naših kopitih, ima tudi oprijem naklonjenost šest odstotkov, kar omogoča naraven in sproščen položaj roke. To je premišljen detajl, ki naredi veliko razliko pri streljanju v ležečem položaju.

GRS Hybrid je popolno kopito za: Optimizirano za streljanje v ležečem položaju z močnimi kalibri in široko uporabnostjo. S tem kopitom boste dosegli vrhunske rezultate in uživali v izjemni izkušnji streljanja na dolge razdalje.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.