Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

K95

SINGLE SHOT RIFLE

Your target: one shot

Elegant, huntable, accurate - Blaser's K95 single shot rifle has proven itself in demanding hunting situations for decades. Then,as now, it embodies hunting in its most elemental form. Its harmonious design and compact shape make it a particular pleasure to use wherever you are hunting.

K95 STANDARD

Timeless beauty reduced to the essential: the basic model of the K95 single shot rifle.

.
 
.
.

K95 LUXUS

Fine grade 4 wood and a large choice of animal, scroll or arabesque engravings make this rifle a noble hunting companion.

.
.

K95 EDITION

The K95 Edition boasts all the key qualities of the successful K95 range at an attractive entry price.

.
.
.

K95 ATTACHÉ

Subtle but strikingly different, the K95 Attaché is the rifle of choice for the hunter who favors simple elegance and superior function.

.

.
.

K95 BARONESSE

Its graceful elegance and dashing shape give the K95 Baronesse a unique appearance.

.

.
.

K95 STRADIVARI

Blaser selects only the finest raw materials for the K95 Stradivari, just as the master violin maker Stradivari did.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.