Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

R8

R8

PUŠKA BLASER R8

Edinstven v vseh pogledih
Tako kot lov so raznolike tudi zahteve, ki jih lovci postavljajo pri svojih puškah. Reči, da je R8 samo repetirna puška, je podcenjevanje stoletja. Več kot le puška je platforma, ki vam omogoča prilagodljivost pri menjavi kalibrov, hkrati pa zagotavlja ergonomsko dovršenost zasnove kopita in neprimerljivo zmogljivost sprožilca.

NATANČNOST
Blaserjev natančen sprožilec
Desmodromični sprožilni mehanizem zagotavlja, da bo vaš sprožilec deloval, tudi če je zaleden ali močno umazan. Mehanska prednost enostavne ročice bo zagotovila uspeh tudi v najtežjih pogojih. Ko gredo stvari po vaših željah, bo 900-gramski sprožilec brez drsenja ta miselni impulz spremenil v dejanje.

Blaser montaža Saddle Mount
Cev in daljnogled tvorita eno enoto, ki zagotavlja natančno streljanje iz dneva v dan. Nastavki za daljnogled ležijo neposredno nad ležiščem naboja, tako da se cev lahko prosto premika, točka zadetka pa ves čas ostaja enaka. Cev in ležišče sta hladno kovana, kar omogoča, da sta popolnoma koncentrična.

Optimalno ležišče cevi
Obsežno ležišče cevi izključno v trdnem sprejemniku zagotavlja ponovljivo natančnost pri menjavi cevi. Deformacija kopita zaradi ekstremnih vremenskih razmer nikoli ne more vplivati ​​na položaj cevi in posledično na zadetek.

Hladno kovana cev in zaklepišče
Natančnost in vzdržljivost: Cev in ležišče naboja sta za večino kalibrov istočasno hladno kovana . Cev in ležišče sta popolnoma koncentrična.

Radialni zaklepni sistem Blaser
Stabilnost in zanesljiva natančnost: Izjemno močan, koncentrični sistem zaklepanja se zaskoči neposredno v cev brez kakršnega koli rotacijskega gibanja. 14 zaklepnih površin zagotavlja 360-stopinjski vklop.

VARNOST
Ročni sistem napenjanja udarne igle
Že desetletja je Blaserjev ročni sistem napenjanja postavljal merila. Priznan je kot eden najvarnejših na svetu. Ni mehanskega varnostnega sistema, ki bi zagotavljal varnost nenapete sprožilne vzmeti. R8 je napet tik pred streljanjem. Če se strel ne izvede, bo le-ta z enostavnim pritiskom navzdol na ročico za napenjanje gladko zdrsnila nazaj in spravila puško v varen položaj.

Zaščita pred zlorabo
Če je R8 z vgrajenim varovalom sprožilca izvlečen, ročice za napenjanje ni mogoče nastaviti v napeti položaj. To je nedvomno najvarnejša zaščita pred nepooblaščeno uporabo!

Brez nenamernega odpiranja zaklepa
Če je R8 z zaprtim zaklepom, je ročaj zaklepa blokiran. Za varno odpiranje zaklepa, je potrebno ročico za napenjanje nekoliko premakniti naprej (približno 3 mm), vendar ne napeti, hkrati pa potegnite ročaj zaklepa nazaj. Tako lahko puško varno spraznete, brez da bi bila udarna igla napeta

ZANESLJIVOST
Hitro odstranjevanje – enostavno čiščenje
Tudi ko ste v gozdu, lahko R8 razstavite in ponovno sestavite v nekaj sekundah. Sneg, umazanijo, listje ali iglice se zlahka odstranijo.

Desmodromski sprožilni mehanizem
Največja zanesljivost – tudi ko je poledenelo ali močno umazano. Sprožilni sistem R8 je krmiljen s silo. Preklop sprejemnika samodejno ponastavi sprožilec.

Zaklenjen nabojnik
Nabojnik R8 se sprosti le ob hkratnem pritisku obeh gumbov za sprostitev. Nehoten izpad nabojnika z nenamernim pritiskom na gumbe za sprostitev je tako praktično nemogoč. Poleg tega je mogoče oba gumba za sprostitev zakleniti z ročico znotraj nabojnika.

Odlično zaščiten
Zaprta konstrukcija nabojnika R8 preprečuje poškodbe zaradi tujkov. Ko je nabojnik shranjen zunaj puške, zaščitni pokrov preprečuje umazanijo. Vsi kovinski deli so izdelani iz materiala, odpornega proti rjavenju, ali zaščiteni proti rjavenju s posebnim premazom. Notranjost cevi in ​​zaklepa sta polirana in potrebujeta samo običajno nego.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.