close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Polavtomatske šibernice

Polavtomatske šibernice

Franchi Affinity je vrhunska polavtomatska šibrenica italijanskega proizvajalca orožja Franchi, ki je namenjena tako lovcem kot tudi športnim strelcem. Ta šibrenica je priljubljena zaradi svoje zanesljivosti, prilagodljivosti in ugodne cene.

Affinity je na voljo v več različicah, odvisno od kalibra in konfiguracije. V osnovi je na voljo v kalibru 12, vendar so na voljo tudi različice v drugih kalibrih, kot so 20 in 28. Zasnovan je z uporabo lahkega aluminija za okvir in trpežnega polimera za druge dele, kar omogoča enostavno prenašanje in manjšo utrujenost med streljanjem.

Sistem polnjenja z zavojem (inertijski sistem) zagotavlja zanesljivo delovanje in zahteva manj vzdrževanja v primerjavi s sistemom s plinom. Sistem deluje na osnovi zakona o ohranjanju gibanja, kar povečuje zanesljivost šibrenice v različnih pogojih.

Franchi Affinity se ponaša s prilagodljivostjo, saj omogoča nastavitve dolžine kopita, nagiba in naglavnega pomika. To omogoča prilagajanje šibrenice uporabnikovim preferencam in fizičnim značilnostim.

Zanesljivost, trpežnost in ugodna cena Franchi Affinity so prispevali k njegovi priljubljenosti med lovci in športnimi strelci. Ta šibrenica ponuja vrhunsko kakovost izdelave in odlične zmogljivosti. 

Vaš zanesljiv sopotnik pri lovu in športnem streljanju – Franchi Affinity.

Padajoče
na stran
Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.