Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Polavtomatske šibernice

Polavtomatske šibernice

Franchi Affinity je vrhunska polavtomatska šibrenica italijanskega proizvajalca orožja Franchi, ki je namenjena tako lovcem kot tudi športnim strelcem. Ta šibrenica je priljubljena zaradi svoje zanesljivosti, prilagodljivosti in ugodne cene.

Affinity je na voljo v več različicah, odvisno od kalibra in konfiguracije. V osnovi je na voljo v kalibru 12, vendar so na voljo tudi različice v drugih kalibrih, kot so 20 in 28. Zasnovan je z uporabo lahkega aluminija za okvir in trpežnega polimera za druge dele, kar omogoča enostavno prenašanje in manjšo utrujenost med streljanjem.

Sistem polnjenja z zavojem (inertijski sistem) zagotavlja zanesljivo delovanje in zahteva manj vzdrževanja v primerjavi s sistemom s plinom. Sistem deluje na osnovi zakona o ohranjanju gibanja, kar povečuje zanesljivost šibrenice v različnih pogojih.

Franchi Affinity se ponaša s prilagodljivostjo, saj omogoča nastavitve dolžine kopita, nagiba in naglavnega pomika. To omogoča prilagajanje šibrenice uporabnikovim preferencam in fizičnim značilnostim.

Zanesljivost, trpežnost in ugodna cena Franchi Affinity so prispevali k njegovi priljubljenosti med lovci in športnimi strelci. Ta šibrenica ponuja vrhunsko kakovost izdelave in odlične zmogljivosti. 

Vaš zanesljiv sopotnik pri lovu in športnem streljanju – Franchi Affinity.

Padajoče
Padajoče