Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

M 03

Mauser M03 je na voljo v veliko različnih modelih in z ogromno variacij. Zaradi modularne zasnove, te puške izpolnjujejo vse potrebe še tako zahtevnih lovcev. Uporaba sodobnih materialov in najmodernejša tehnična zasnova, je ključna pri izdelavi Mauserjevih pušk. Kombinacija jeklenega 6-bradavičnega zaklepa, visoko kvalitetnega sprožilnega mehanizma in hladne kovane cevi je odločilna za izjemno natančnost in učinkovitost puške.

Sprožilec je lahko standarden z silo proženja cca 1500g ali pa kombiniran sprožilec z naprožilom, pri katerem je sila proženja 1000g oziroma 100-300g z napetim naprožilom. Puška se ponaša tudi z najnovejšo varovalko, pri kateri ročno napenjamo udarno iglo, kar je še kako pomembno pri sami varnosti orožja, ko ga nosimo z nabojem v cevi.

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.