Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Steel Action

Steel Action

Modeli HS in HM Steel-Action

Jekleni modeli HS in HM (Hunting Short in Hunting Medium) so sodobno lovsko orožje, ki združuje robustno jekleno konstrukcijo,premovlečno repetiranje zaklepa in ročno napenjanje udarne igle.

Vsi sistemski deli so narejeni iz visoko trdnega jekla z nitrokarburizirano površino, zaradi česar so deli odporni proti obrabi in koroziji. Zaklepišče z integrirano Picatinny letvijo in privijačena cev, sta zagotovilo za visoko natančnost orožja. Preprosto zasnovano zapiranje je mogoče razstaviti brez orodij za čiščenje in mazanje. Puška je ponaša z dvorednim nabojnikom, ki ga je mogoče hitro zamenjati, poleg tega po omogoča tudi polnjenje z vrha. Cevi so debeline 19mm, dolžine pa poljubne od 45-65cm. 

S svojim nastavljivim sprožilcem nudimo vsakemu lovcu optimalno, individualno težo sprožilca. Proženje je nastavljivo od 500 do 2500 gramov.

Dobavljivi kalibri
HS (Hunting Short): .22-250; 243 Win .; 6.5 Creedmoor; 7 mm 08 rem; .308 Win .; .338 Federal
HM standard (Hunting Medium): .270 Win .; .30-06 Spr .; 8x57IS; 8,5 x 63 Reb; 9,3 x 62
HM Magnum: 7 mm Rem Mag .; .300 Win Mag .; .338 Win Mag .; .375 Ruger

Prilagojene dolžine cevi z premerom 19mm opredeljujejo zelo dober standard. Tako izdelujejo cevi dolžine od 45 cm do 65 cm in lovcu nudijo optimalno funkcionalnost in vodljivost puške, prilagojeno lovnim razmeram. Še en plus v standardni opremi, je navoj na cevi dimenzije M15x1

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.