Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Tikka

Tikka

Tikka T3X forest

TIKKA JE PUŠKA ZA VSAKO LOVSKO SITUACIJO
Vse puške Tikka so zasnovane in izdelane v podjetju Sako na Finskem. Ponosni smo na svoje izdelke in zagotavljamo, kar obljubljamo. Vsaka puška Tikka mora opraviti testiranje točnosti, da se dokaže, da lahko puška deluje pod natančnostjo 1 MOA, preden se proda kjer koli po svetu. Puške Tikka so inovativne in vzdržljive, kar je najpomembneje, nanje se lahko zanesete v vseh pogojih.

Puške Tikka so inovativne in vzdržljive, oblikovane in izdelane za vrhunsko natančnost in učinkovitost v vsaki situaciji.

Hladno kovana cev
Vse cevi Tikka so hladno kovane in sicer za največjo natančnost in izjemno vzdržljivost.
Hladno kovane cevi imajo številne prednosti. Metoda CHF zagotavlja izjemno kontrolo dimenzij izvrtin in utorov, kar ima za posledico odlično dimenzijsko natančnost in toleranco. Hladno kovana cev ima bolj gladko površino cevi v primerjavi z drugimi metodami izdelave cevi. To zagotavlja dosledno visoko kakovost in natančnost: vsaka Tikka cev je edinstvena in ji ni para.

PREFINIRAN TIKKA ZAKLEP ZA GLADKOSTI BREZ PRIMERE
Tikka se že dolgo ukvarja s tem, kako narediti puško z čim bolj gladkim zaklepom. Z raztezanjem izdelamo edinstveno notranjost v obliki ključa znotraj sprejemnika. Tako lahko zagotovimo, da se zaklep vedno premika tiho in brez napora, kar zagotavlja brezhibno podajanje nabojev iz nabojnika. Poleg tega so površine zaklepa Tikka obdelane za popoln zaključek, ki zagotavlja maksimalno udobje uporabnika, ki mu ni para.

NATANČEN SPROŽILEC TIKKA ZA IZJEMNO ODREZAVO PROŽENJE
V vsaki situaciji streljanja se puška vedno rahlo premika, še posebej pri potegu na sprožilec. Zato je ključnega pomena, da je sprožilec puške izdelan v skladu z zelo ozkimi tolerancami. Minimalni čas zaklepanja sprožilca puške skrajša čas med sprožitvijo sprožilca, zlomom sprožilca in udarcem udarne igle v netilko naboja. Posledica tega je odličen nadzor sprožilca puške in večji potencial za natančnost.

DOBRO NAREJEN BEDDING ZA VRHUNSKO NATANČNOST
Dober bedding oziroma spoj med mehanizmom in kopitom je za puško eden najpomembnejših dejavnikov za natančnost puške. Natančno prileganje med kopitom in zaklepom je najpomembnejše, saj zagotavlja trdne temelje za dolgoročno stabilnost kopita in resnično natančno puško.

Z vsakim strelom se cev premika in vibrira v kopitu puške ter je podvržena ogromni obremenitvi in pritisku. Če se vmesnik kopita in cevi po vsakem strelu ne povrne nazaj v povsem enako pozicijo, bo puška nenatančna. To postane še bolj pomembno pri aluminijastih in sintetičnih materialih. Zasnovali smo bedding površine vsakega kopita Tikka tako, da so v stiku s celotno dolžino sprejemnika, kar ima za posledico dobro uravnoteženo in natančno puško, ki ji ni para.

BEDDING TIKKE JE VEČ
Puške Tikka so zasnovane in izdelane za vrhunsko natančnost in zmogljivost v vseh okoliščinah, zato so resnično brez para. Brezhibno ležišče puške Tikka zagotavlja trdne temelje za dolgoročno stabilnost kopita in natančnost.

MODULARNI TIKKA EKOSISTEM ZA VELIKO PRILAGODLJIVOST
Družina pušk Tikka je na trgu že več kot 15 let in ta leta niso šla v nič. Danes ima Tikka vodilni ekosistem dodatne opreme na svetu in funkcionalna poprodajna izbira ponuja rezervne dele, ki ustrezajo vsem potrebam: ročaji za puške, pištolski ročaji, sprednji ročaji, povratne blazinice, pokrovi zaklepov in drugo.

Tikka je varna izbira, saj je vedno mogoče spremeniti puško, da ustreza širokemu naboru specifičnih strelskih situacij. Tikka ponuja dodatke za puške in obsežno prilagodljivost, ki je enaka.

Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2
Padajoče
Stran:
  1. 1
  2. 2

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.