Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Titan

Titan

TITAN 3® | TITAN 6® .... profesionalna, zanesljiva, natančna!

Priznana avstrijska puškarna Rössler Waffen navdušuje lovske entuziaste že desetletja s svojimi brezčasno elegantnimi in tehnološko dovršenimi puškami. Puške Titan so edine v tem cenovnem razredu, ki vam omogočajo menjavo  cevi in kalibra. 

TITAN 3® | TITAN 6® je lovska puška s klasičnim rotacijskim zapiranjem zaklepa. Puške so dobili imena po svojih sistemih zaklepa: tri ali šest zaklepnih bradavic na zaklepu se zapirajo neposredno v cev in tako predstavljajo najvarnejši sistem zaklepanja v tej kategoriji orožja. Velika kontaktna površina z velikim številom zaklepnih bradavic zagotavlja optimalno varnost.

VELIKA FLEKSIBILNOST

Večja prilagodljivost na terenu: TITAN 6® vam omogoča enostavno menjavo cevi kadar koli. V samo nekaj hitrih korakih lahko prilagodite kaliber svojega orožja, da bo ustrezal pogojem lova. Zato potrebujete samo eno puško, ki bo dobro opremljena tako za individualni lov kot za lov na pogonih.

EKSTREMNA HITROST

Boljša prilagoditev pomeni več uspeha: udarna igla se nagiba z uporabo dvojnega nateznega vodila, kar omogoča hitro in enostavno delovanje puške. Čas vžiga netilke 1,7 milisekunde je eden najhitrejših na svetu. Udobno in hitro polnjenje in praznjenje orožja prek snemljivega nabojnika poveča vašo hitrost v vseh lovskih situacijah, kar vam daje izrazito prednost

PRILAGOJENE VARIANTE

Več izbire: Individualno sestavite svoj TITAN 6® z izbiro med širokim naborom možnosti. Poleg na stotine različnih kombinacij cevi lahko izbirate med različnimi površinskimi obdelavami, sprožilci, merki in še veliko več. Če med našo standardno ponudbo ne najdete svojega sanjskega orožja, vam bomo z veseljem izpolnili tudi morebitne posebne zahteve. Za več informacij in ogled vseh variant si oglejte naš konfigurator. Izbrano konfiguracijo nam lahko pošljete na naš email info@slovarms.si in z veseljem vam bomo pripravili konkurenčno ponudbo.

NAJVIŠJA NATANČNOST

Izkoristite kar največ iz svoje puške: Zanesljivost TITAN 6® in njihova natančnost streljanja pričata o odlični kakovosti njihovega proizvodnega procesa in uporabljenih materialov. Z uporabo najnovejše tehnologije in sodelovanja s partnerji z dolgoletno tradicijo in strokovnim znanjem izdelujemo po najvišjih standardih kakovosti. Zgodbe o uspehu, zadovoljstvo strank in nadaljnji uspeh na mednarodnem trgu dokazujejo uspeh našega koncepta vsak dan.

Padajoče
Padajoče

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.