Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Merkel K4 Jena

KALIBER: 6,5x65R, 7x65R, .300 Win. Mag., .308 Win., .30-06, .30R Blaser, 7mm Rem. Mag., 8x57IRS, 9,3x74R
DOLŽINA CEVI: 60 cm
SKUPNA DOLŽINA: cca. 101 cm
TEŽA: app.2,8kg
KLASA LESA kopita: klasa ***** (grade 5 )

Cena: 8.852,00 €

Akcijska cena 7.960,00 €

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Imate vprašanje o Merkel K4 Jena?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

Merkel K4 Jena

Cena: 8.852,00 €

Akcijska cena 7.960,00 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Alexander Florstedt (1863-1929) je bil znan pisec o lovu na začetku 20. stoletja. Karpati, čarobno gorovje v vzhodni Evropi, so bili samo njegovo najljubše lovišče. V skladu z njegovimi potrebami ter z njegovimi podrobnimi zahtevami, je Merkel razvil prvo "Karpatsko" puško. Sedanja različica tega tradicionalnega orožja je puška prelamača Merkel K4. Njeni značilni znaki so oktagonalna (osmerokotna cev) ter jekleno zaklepišče.

Enocevna prelamača je posebno orožje. Ljubitelji še posebej cenijo optimalno preciznost, majhno težo in ličnost izdelave, zaradi česar je idealna puška za fizično zahtevnejše vrste lova (gorski lov, zalaz...).

K- zaklep je 
patentiral Franz Jäger leta 1906 in od takrat velja za enega najmočnejših in najzanesljivejših na svetu. Jeklen blok se ujame v jeklen utor na cevi in ga zaklene, pri tem so uporabili princip: jeklo na jeklo. Fino nastavljiv sprožilec, s prilagodljivo težo proženja je še dodaten znak, da je to puška za najdaljše strele.

Malenkost večjo težo (2,8kg) lahko pripišemo oktagonalni cevi in jeklenemu zaklepu puške. Puška je namenjena lovcem, ki cenijo in nadaljujejo tradicijo te "karpatske" puške in jim je majhna teža in precizen strel odločilnega pomena.

Merkel K4 model JENA ima tradicionalno osmerokotno cev in jeklen zaklep. Ima fine, ročne gravure divjadi na vsaki strani, vmesni kosi so zapolnjeni z angleškimi arabeskami, hrastovimi listi ali staronemškimi klasičnimi gravurami. Kopito je elegantno in orehovega lesa kvalitete ***** (grade 5)

KALIBER: 6,5x65R, 7x65R, .300 Win. Mag., .308 Win., .30-06, .30R Blaser, 7mm Rem. Mag., 8x57IRS, 9,3x74R
DOLŽINA CEVI: 60 cm
SKUPNA DOLŽINA: cca. 101 cm
TEŽA: app.2,8kg
KLASA LESA kopita: klasa ***** (grade 5 )

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.