Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Dvocevna risanica Merkel 160

Tehnični podatki:

KALIBER: 7x65R, .30-06, .30R Blaser, 8x57IRS, 9,3x74R
DOLŽINA CEVI: 60 cm
SKUPNA DOLŽINA: cca. 102 cm
TEŽA: app. 3,40 kg
KLASA LESA kopita: klasa ***** (grade 5)

Cena: 11.498,00 €

Akcijska cena 10.349,00 €

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Imate vprašanje o Dvocevna risanica Merkel 160?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

Dvocevna risanica Merkel 160

Cena: 11.498,00 €

Akcijska cena 10.349,00 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. OCENI IN ZADENI 100 €!

Dvocevna puška risanica Merkel 160 skoraj poosebljaja preporod tega plemenitega orožja. Neprekinjena tradicija kakovosti izdelave in tehnične finese dajejo poseben čar tovrstnemu orožju. Side-by-side puška ima cevi dolge 60cm in tehta 3,40kg (odvisno od gostote lesa in kalibra cevi. Merkel 160 je dvocevna risanica z priveznjenimi cevmi, ki ima možnost dodatnih menjalnih cevi v kalibru 20/20. Puška ima 2 sprožilca, za vsako cev posebej, hkrati pa ima prvi sprožilec prepripravo za naprožilo (opcijsko).

Zaklep je lahko  znani Anson & Deeley z prečnim Grinerjevim zatičem in dvojnimi spodnjimi zatiči ali pa ima puška klasično bočno zaklepanje ( sidelocks ). Puška ima hitrostrelne merke namenjene strelov v pogonih. Zaklepišče je jekleno. Sprožilec je dvojni  s sprednjim nastavljivim sprožilcem, možnost enojnega sprožilca, samodejno varovalko ali kočnico, možnost ejektorjev za izmet praznih nabojev (naboja), cevi so lotane z možnostjo korekcije tako po višini kot po smeri,

Gravuro ima  "angleške arabeske" ali lovskega motiva, ter les razreda *****  (grade 5). Puška ima že tovarniško vgrajene spodnje dele za vgradnjo zasučne montaže.

Tehnični podatki:

KALIBER: 7x65R, .30-06, .30R Blaser, 8x57IRS, 9,3x74R
DOLŽINA CEVI: 60 cm
SKUPNA DOLŽINA: cca. 102 cm
TEŽA: app. 3,40 kg
KLASA LESA kopita: klasa ***** (grade 5)

 


NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.