Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Repetirna puška Merkel Helix DeLuxe

Linearna-premovlečna repetirka MERKEL RX HELIX DeLUXE je z lesenim kopitom z kvaliteto lesa ****** (grade 6),  mehanskimi hitrostrelnimi "battue" merki in nastavljivim direktnim sprožilom. Puška ima ročne gravure na ohišju zaklepišča.


Cena: 11.921,00 €

Akcijska cena 10.728,00 €

Brezplačna dostava za vsa naročila nad 100€!

Imate vprašanje o Repetirna puška Merkel Helix DeLuxe?

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Postavite vprašanje o artiklu

Repetirna puška Merkel Helix DeLuxe

Cena: 11.921,00 €

Akcijska cena 10.728,00 €

Mnenja strank

Napiši svoje mnenje

Napišite svoj komentar

Kako si ocenil ta artikel? *

  1 točka 2 točki 3 točke 4 točke 5 točke
Ocena
 1. Ocena

  super puška za dobro ceno

  Napisal/a jager
Prikaži več
Prikaži manj

Premovlečna repetirna puška priznanega podjetja Merkel z imenom Merkel RX HELIX, je edina prava konkurenca Blaserjevi puški R8 in jo v nekaterih pogledih celo prekaša.

Linearna-premovlečna repetirka ima razmerje hoda ročice in zaklepa 1:2, kar pomeni da moramo repetirno ročico potegniti za polovico dolžine da se zaklep odpre v celoti. Zaradi tega je repetiranje celo hitrejše, kot pri puški Blaser. Pri repetiranju zaklep ostane v ohišju zaklepišča, tako da ne obstaja možnost, da bi se pri odprtu zaklepa  z repetirno ročico približali obrazu.

Odlična ergonomija kopita, kratek hod repetirne ročice in sama kompaktnost puške ponuja edinstveno izbiro za lov na skupnih lovih, kjer je hitra oddaja premišljenega strela ključnega pomena. Puška ima tudi ročno napenjanje udarne igle, ki se nahaja na vratu kopita. Hkrati, ko iglo napnemo, puško tudi odkočimo in jo pripravimo na strel. Tako enostavno kot se iglo napne, se jo lahko tudi neslišno sprosti. Posebej za puško RX HELIX razvit sistem ročnega napenjanja je narejen tako, da razvije maksimalno energijo za udarec igle po netilki naboja. Pred prvim oddanim strelom, iglo ročno napnemo s čimer se puška tudi odkoči, po prvem oddanem strelu pa se igla samodejno napne in puška je pripravljena na drugi strel.

Puške Merkel  Helix so sistema "TAKE DOWN" kar pomeni, da se v treh korakih razstavijo do velikosti aktovke in so hitro pripravljene za transport do željene lokacije. Samo razstavljanje je zelo enostavno tudi za manj izkušene uporabnike. Ko želimo puško zavarovati pred nepooblaščeno uporabo, enostavno odstranimo glavo zaklepa in jo spravimo v žep, saj ni večja od golf žogice. Cev, glava zaklepa in sistem za repetiranje so med sabo povezani tako, da lahko puško razstavimo brez posebnega orodja.

Puška je dobavljiva v različnih kalibrih in z različnimi dožinami cevi, kot lahko vidite zgoraj pri Hitri predogled.

Repetirna puška MERKEL RX HELIX DeLUXE je z lesenim kopitom z kvaliteto lesa ****** (grade 6),  mehanskimi hitrostrelnimi "battue" merki in nastavljivim direktnim sprožilom. Puška ima original piccatiny šino za montažo strelne optike. Puška ima ročno narejene gravure.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI slovarms.si

Kupci iz Slovenije lahko izbrane izdelke plačate na naslednje načine:

- plačilo po povzetju: ob prejemu naročila in izbiri plačila po povzetju vam bomo po elektronski pošti poslali potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate dostavni službi ob prejemu naročenih izdelkov.   Za kupce iz tujine ni možen nakup s plačilom po povzetju.

- predhodno nakazilo na transakcijski račun: če ste izbrali plačilo na transakcijski račun, boste ob potrditvi naročila prejeli tudi podatke za nakazilo kupnine na TRR. Vaše naročilo bomo obdelali naslednji dan po prejemu plačila na naš TRR. 

Do plačila celotne kupnine ostanejo izbrani artikli last SLOVARMS d.o.o.

PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko Pošte Slovenije. Cene so izražene v evrih. Prodajalec pošiljki priloži račun (predračun), ko je pošiljka plačana, pošlje kupcu še račun. Vaša cena izdelka se bo povečala za znesek poštne provizije za prenos kupnine, ki jo zaračunava Pošta Slovenija po njihovem veljavnem ceniku.

 • Brezplačna dostava

  Vsa naročila nad 100 € bomo brezplačno dostavili na vaš naslov.

 • Strokovna pomoč

  Potrebujete pomoč pri naročilu? Z veseljem vam bomo pomagali.

 • Hitra dostava

  Naročene izdelke vam bomo dostavili v 1-2 delovnih dni.

 • Garancija

  Če z izdelki niste zadovoljni, jih lahko v roku 15 dni vrnete.