Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

CL II

Elegantna zasnova, najboljši materiali, inovativna in uveljavljena tehnologija so pomembne lastnosti vseh lovskih pušk iz STEYR ARMS - zdaj in v preteklosti. Kakovost izdelkov, zanesljivost in natančnost sta legendarna, saj so bili ustanovljeni leta 1864. Lovci in strelci široma po svetu cenijo te značilnosti in dejstvo, da imajo v uporabi dragocen in edinstven izdelek.

Visoka zanesljivost, dolga življenjska doba, maksimalna natančnost in priročnost uporabe so samo nekatere od značilnosti STEYR MANNLICHER CL II. V kombinaciji s S.B.S. (Safe Bolt System) varovalka 2 + 1 zagotavlja najvišje varnostne standarde za lovske puške.

Tako kot pri starih klasičnih modelih novi STEYR MANNLICHER CL II ponuja številne različice, ki strelcem in lovcem omogočajo, da izberejo svojo puško.

V letu 2018 je Steyr Mannlicher uvedel navoj na cevi, ki je namenjen montaži kompenzatorja odsuna in sicer na vse puške, ki so brez merkov že serijsko, za puške, ki pa imajo merke pa je navoj opcijsko. V obeh primerih znaša doplačilo 103 € na ceno puške.

Padajoče
Padajoče