slovenia croatian italian

Več pogledov

Puška TITANalpha®

Zaloga: Na zalogi

Cena: 944,00 €

Akcija: 896,00 €

Hiter predogled

TITANalpha® …….profesionalna, zanesljiva, precizna!  NOVOST 2014!

Za kakršnekoli dodatne informacije nas pokličite na telefonsko številko 05 620 22 08 ali nam pišite na info@slovarms.si.

Podrobnosti

NOVOST 2014!

TITANalpha®  …….profesionalna, zanesljiva, precizna!

TITANalpha®  je novost iz priznane avstrijske puškarne Rössler Waffen, ki navdušuje lovske entuziaste že desetletja s svojimi brezčasno elegantnimi in tehnološko dovršenimi puškami. Od svojih predhodnic kot je TITAN 3 in TITAN 6 se razlikuje po vrsti konkurenčnih prednosti.

TITANalpha®  je proizvedena na nivoju visoko kvalitetnih standardov, vendar za nizko ceno, kar prinaša neulovljivo razmerje med ceno in kvaliteto. Prednost pred konkurenčnimi izdelki v istem cenovnem razredu je bila tej puški zagotovljena z visoko kvalitetno in tehnološko dovršeno proizvodnjo. Tu velja posebej izpostaviti, zaradi dvojnega vodila, gladko in hitro repetiranje in odlično proženje. Zaklep, ki se odpira že pod kotom 60°, se s trojnimi bradavicami zaklepa v cev puške, kar zagotavlja preciznost in zanesljivost. Še več, pri puški TITANalpha® je mogoče uporabiti menjalne cevi, kar je verjetno edinstveno v tem cenovnem razredu. Puška ima snemljiv nabojnik. Kopito z blažilno gumo je narejeno iz polimerjev. Optično je  TITANalpha® oblikovana v elegantnem in tradicionalnem stilu. Za isto ceno je na voljo v črni brunuri kot tudi v stainless izvedbi.

Cev je narejena iz visoko kvalitetnega, hladno kovanega, krom-molibdenovega jekla, kar puški zagotavlja odlično preciznost. V kratki in standardnih kalibrih znaša dolžina cevi 56 cm, v magnum kalibru pa 61 cm.

Na voljo je v naslednjih kalibrih: 308Win, 8x57JS, .25-06Rem, .270Win, 7X64, .30-06Spring., 7mmRem.Mag. in 6.5x55Se

Puška z levim kopitom in levim zaklepom stane 948,00 Eur.

Skupna teža puške je približno 2,9kg.