close

NOVO: Super enostavna plačila na obroke Preverite svoj limit

Lista želja
0
Primerjaj
0
Košarica
0
Skupaj: 0,00 €
Košarica je prazna

Leica

Leica

Leica Hunting Program ponuja vrhunske optične naprave za lov in opazovanje divjih živali, vključno s termalnimi merilniki in daljnogledi. Poudarek je na natančni izdelavi, napredni tehnologiji in intuitivnem dizajnu, kar zagotavlja visoko ločljivost, optimalne kontraste in zanesljive meritve. Program vključuje izdelke, kot so Leica Calonox 2, ki združujejo zmogljivo optiko in programsko opremo za optimizacijo slike.

V zadnjih nekaj letih so se priznani termalni merilniki Leica Calonox izkazali kot zanesljivi partnerji za opazovanje divjih živali in etični lov. Sedaj nova generacija – Leica Calonox 2 – navdušuje uporabnike s tehnološko naprednostjo in izjemnimi lastnostmi.

Poleg klasične termalne kamere Calonox 2 View in termalnega dodatka Calonox 2 Sight, dva dodatna modela (LRF) vključujeta vodilni laserski merilnik razdalje Leica, popolnoma integriran. Vsi štirje modeli so opremljeni z zmogljivim optičnim paketom in Leica-jevo programsko opremo za optimizacijo slike LIO™.

Ikoničen Leica dizajn se osredotoča na bistveno in je popolnoma prilagojen ergonomiji ter intuitivnemu upravljanju. Popolnoma izdelan v Nemčiji, visoko natančna izdelava ne zagotavlja le najbolj natančnih meritev in popolnoma usklajenih komponent, temveč omogoča tudi izjemno prepoznavanje podrobnosti, barvne prehode, optimalne kontraste in visoko ločljivost podrobnosti.

Padajoče
na stran
 • novo
  Leica Calonox 2 Sight

  Nova termalna kamera Leica Calonox 2 Sight ni le nadgradnja – predstavlja pravi mejnik v dizajnu in funkcionalnosti. Popolnoma zasnovana in izdelana v Nemčiji, uporabnike navdušuje s svojo kompaktno ergonomsko obliko ter praktičnim in intuitivnim upravljanjem. Na primer, preklapljanje med dnevnim in nočnim načinom je izjemno enostavno.

  Visokokakovostni evropski senzor podjetja LYNRED, v kombinaciji s preizkušeno Leica-jevo programsko opremo za obdelavo slik (Leica Image Optimization – LIO™), zagotavlja še ostrejše slike, bogate s kontrastom in podrobnostmi. Poleg tega Calonox 2 Sight ne potrebuje več individualne kalibracije, ampak je pripravljen za uporabo takoj po nakupu.

 • novo
  Leica Calonox 2 Sight LRF

  Nova termalna kamera Leica Calonox 2 Sight LRF je pravi mejnik v dizajnu in funkcionalnosti. Zasnovana in izdelana v Nemčiji, Leica Calonox 2 Sight LRF uporabnike navdušuje s prvim popolnoma integriranim laserskim merilnikom razdalje (LRF) na svetu, ki omogoča merjenje do 1200 metrov – s čimer omogoča varen in etičen lov.

 • novo
   Leica Calonox Sight SE
  Leica Calonox Sight SE je idealna termalna priključek za optične nišanske daljnoglede z 1x povečavo za natančno in zanesljivo uporabo. Enodelna konstrukcija zagotavlja izjemno zanesljivost in ponovljivo točko zadetja.

  Leica s svojimi Calonox termalnimi kamerami nadaljuje uspešno tradicijo v digitalni optimizaciji slik, uporabljajoč lastno obdelavo slik (Leica Image Optimization - LIO™), ki omogoča izjemne barvne prehode, odličen kontrast in visoko ločljivost detajlov.

  Izjemno območje prepoznavanja Leica Calonox Sight in Calonox Sight SE temelji na visokokakovostnem senzorju vanadijevega oksida (VOx) s 384 x 288 piksli in 17 µm pikslov, kar zagotavlja izvrstno ločljivost temperature.

 • novo
  Leica Calonox Sight

  Unikatno ostre, podrobne slike visokega kontrasta.

  Z Leicinimi termalnimi kamerami Calonox nadaljuje dolgo in uspešno tradicijo v digitalni optimizaciji slik ter širi svoj odličen ugled kot proizvajalec kamer. Leicina lastna obdelava slik (Leica Image Optimization - LIO™) s posebnimi algoritmi izboljšuje sliko, kar omogoča izjemno podrobne barvne prehode, odličen kontrast in visoko ločljivost detajlov.

  Izjemno območje prepoznavanja pri Leica Calonox Sight in Calonox Sight SE temelji na visokokakovostnem senzorju vanadijevega oksida (VOx) s 384 x 288 piksli in velikostjo pikslov 17 µm, kar zagotavlja izvrstno ločljivost temperature.

Padajoče
na stran

Bodite obveščeni o novostih in ugodnostih

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje SLOVARMS d.o.o obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih SLOVARMS d.o.o nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice SLOVARMS d.o.o zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice SLOVARMS d.o.o (t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec SLOVARMS d.o.o se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: SLOVARMS d.o.o, Kraška cesta 67, 6215 Divača, Slovenija

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti.